Дід Мороз, Снігуронька, Кіт Леопольд, Баба Яга та інші казкові герої розважатимуть вінницьких дітлахів протягом святкового марафону «Новорічні казки у чарівному парку».

Марафон розпочався 3 січня виставою для дітей «Новорічно-загадкове свято казкове». Маленькі глядачі з захопленням стежили за пригодами, які відтворили актори вінницького лялькового театру. Вони разом із казковими героями шукали викраденого Діда Мороза, спостерігали за пригодами дружини Білого тигра Рожевої пантери та інших персонажів. Після перегляду новорічної вистави дітлахи водили хороводи, розгадували загадки та декламували зі сцени новорічні вірші. Найактивніші з них отримали солодкі подарунки від міської ради та спонсорів свята, які вручили Дід Мороз та Снігуронька.

Наступна вистава під назвою «В гостях у Кота Леопольда» відбудеться 5 січня о 16 годині на площі біля літнього театру у ЦПКіВ ім. Горького. Як повідомила начальник відділу організаційно-масової роботи управління культури вінницької міської ради Ганна Ковальчук, основним акцентом у виставі буде рік котячих, сюжет обіцяє бути цікавим та незвичайним. Закінчиться казковий марафон 9 січня виставою «На гостини до Дідуся Мороза». Які пригоди чекатимуть на героїв казок цього разу, поки що залишається таємницею. Організатори сподіваються, що вистава сподобається як малечі, так і батькам.


Переглядів: 3128
Поширень: 0