Фотовиставка «Обличчя щасливого дитинства», яка організована до Міжнародного Дня захисту дітей знаходиться в торговому центрі «Sky park». Організатори виставки: служба у справах дітей Вінницької облдержадміністрації, Вінницький обласний краєзнавчий музей, ТОВ «ІНЖІНІРІКС» (ТЦ «Sky park»), рекламне підприємство «НЕОдизайн».

Які вони – наші діти? Розумні і допитливі, веселі і шумні, невдоволені і крикливі, вдумливі і довірливі, неслухняні і талановиті, різні, але такі хороші, такі рідні і такі потрібні. На жаль, не кожна дитина щаслива з дитинства. Є і ті, які зазнали гіркоту втрати, відчуття непотрібності, залишеності напризволяще.

На сьогодні у Вінницькій області більше 2,5 тисяч дітей, які залишились без батьківської опіки. Однак, світ не без добрих людей, і чужих дітей не буває. Громадяни нашої області виявили бажання взяти до своїх сімей тих, хто цього так потребував, створивши прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, взявши під опіку. Тепер більше 2,3 тисяч дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли свої родини.

У Вінниці триває фотовиставка "Обличчя щасливого дитинства"

В області функціонує 52 дитячих будинки сімейного типу та 156 прийомних сімей; виховується більше 700 усиновлених дітей.

Ті, хто знайшов сім’ю – усміхнені і щасливі, тому що поряд дорослі, які завжди підтримають, приголублять і допоможуть. Проте, ще 200 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, чекають на свої родини.

У Вінниці триває фотовиставка "Обличчя щасливого дитинства"

Організатори акції чекають на гостей фотовиставки 31 травня та 1 червня 2016 року.



Переглядів: 2373
Поширень: 0