11-12 червня у Вінниці пройде патріотичний табір «Зірниця» у мікрорайоні Сабарів. Учасники табору протягом двох днів змагатимуться між собою, виконуючи цікаві силові та спортивні завдання. Серед іншого – перетягування мотузки, стрільба по мішеням з луку, смуга перешкод тощо.

З метою виховання молоді на основі національних традицій та здорового способу життя, ГО «Вінницький міський комітет молодіжних організацій» спільно із Вінницькою молодіжною радою за сприяння відділу у справах молоді та туризму міської ради організовується патріотичний табір «Зірниця». Місце проведення – мікрорайон «Сабарів».

Протягом двох днів учасники табору змагатимуться між собою, виконуючи різноманітні вправи. Наприклад, перетягування мотузки, подолання туристично-спортивної смуги перешкод, стрільба по мішеням. Також учасники табору вирішуватимуть практичні завдань з надання першої медичної допомоги, вирішуватимуть тестові завдання з історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох тощо.

Цими вихідними у Вінниці пройде табір «Зірниця»

Також на усіх учасників чекає культурно-розважальний вечір «Ватра». Переможе команда, яка набере найбільшу кількість балів за проходження усіх завдань.



Переглядів: 2821
Поширень: 0