Впродовж 17 днів, з 29 грудня по 14 січня, вінничани та гості міста мали змогу взяти участь у різноманітних фестивалях, конкурсах та іграх. Із 125 активних учасників квест-гри «Пошуки діаманту для Рожевої Пантери», лише п’ятеро змогли пройти усі випробування та знайти діамант.

Переможці квест-гри "Роги і копита"

Учасники конкурсу «Вінниця має таланти» також зайняли свої почесні призові місця та отримали подарунки від спонсорів свята. Нагородження переможців квесту та фіналістів конкурсу «Вінниця має талант» відбулося 14 січня під час офіційного закриття центральної новорічної ялинки.

Володимир ГройсманСвої таланти у конкурсі презентували 62 учасника. Кожен вінничанин мав змогу проголосувати за того, хто, на його думку, є найбільш талановитим. Саме такими було визнано вихованців СЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Рудишиного Тимофія, Рудишину Марічку та Романова Олександра. За трійку юних дарувань вінничани віддали 1339 голосів. Друге місце із кількістю голосів 590 посів інструментальний дует «Мартові драм». Віта Остапчук, учениця музичної школи №1, зайняла третє місце. За неї проголосував 391 городянин. Переможці отримали грошові винагороди та акустичну систему. Також отримав подарунки від генерального партнера святкових заходів, компанії «Київстар», найактивніший вболівальник, який відправив понад 2000 sms. Міський голова Володимир Гройсман, який особисто привітав переможців конкурсу, відзначив, що Вінниця багата талановитими людьми і пообіцяв, що у подальшому такий конкурс стане традиційним у місті.

Переможці квесту, команда «Роги і копита», які, не зважаючи на труднощі та головоломки, все ж дістались до рожевого діаманту та передали його очільнику міста на подальше зберігання. Друге та третє призові місця за підсумками гри посіли відповідно команди «Антидепресанти» та «Кашельок». Команди, які перемогли у новорічному квесті, також отримали грошові винагороди та акустичну систему. Мер міста пообіцяв, що тепер діамант, який поцупили у Рожевої Пантери, не зможе викрасти ніхто. «Діамант у надійних руках і більше він не загубиться, - жартує Володимир Гройсман. - Навпаки, кожен із городян, у яких є потаємне бажання, тепер може прийти до міської ради, аби доторкнутися до нього – і мрії обов’язково здійсняться».

Переможці конкурсу "Вінниця має таланти"

Святковий феєрверк, які городяни та гості міста спостерігали приблизно о 20:00, сповістив про офіційне закриття новорічної ялинки. Проте народні гуляння у Центральному парку культури та відпочинку продовжились та завершились останньою у цьому році молодіжною дискотекою.


Переглядів: 4246
Поширень: 0