Їхні пісні молодь знає напам’ять! Їхні кліпи з легкістю скоряють всі хіт-паради! Їхні концерти назавжди входять в історію міста!

MOZGI – це відрив! MOZGI – це шалена енергія! MOZGI – це той самий концерт, про який Вінниця буде згадувати дуууже довго!

У п’ятницю, 17 червня, о 20.00 у СК «Нокаут» 2000 глядачів разом заспівають «Аябо», «Алло, мам. Я буду в хлам», «Хитмоеголета», «Вертолёт», «Вылюби», «Любовь» - всі ті мегатреки, які прискорюють серцебиття і підіймають рівень адреналіну до максимуму. Танці будуть шалені, спільні флешмоби – незабутні, а відкрив – абсолютним і безкомпромісним.

MOZGI у Вінниці вперше і пропустити цей концерт просто неможливо!

Перераховувати всі спільні і особисті досягнення учасників групи MOZGI можна нескінченно. Потап, Позитив, Дядя Вадя – улюблені артисти-зірки, які вже давно всім довели, що, як ніхто інші, знаються на музичних трендах і бажаннях публіки. Їхній спільній групі MOZGI всього 2 роки, але цього часу їм вистачило, щоб здобути любов мільйонів. Вони з легкістю збирають тисячні зали і влаштовують найкрутіші вечірки-концерти.

Їх фірмовий колір – чорний, незмінне кредо: «Коли ми гуляємо, міста вибухають!», а улюблені моменти на концертах – інтерактиви із залою, коли всі разом підіймають руки і качають у одному ритмі, ставши єдиним цілим.

«Люди в чорному», для яких немає нічого неможливого, запальні ковбої, від яких не відірвати поглядів, справжні чоловіки, які знають, що таке істинний відрив – MOZGI круті, креативні, особливі, бо завжди вміють дивувати.

Чого тільки вартий свіженький кліп, який за тиждень до приїзду у Вінницю група презентувала світу! Кадри настільки приголомшливі і надихаючі, що не дивно, що лише за кілька днів кліп набрав майже 100 тисяч переглядів!!!

- Наші пісні народжуються самі собою. Насправді ми навіть практично ніколи нічого не переробляємо. Як тільки пісня народилася, моментально її записуємо, як говориться, по гарячих слідах, - зізнаються солісти.

- Головне завдання нашого проекту – дивувати, робити якусь фішку, загорнути змістове навантаження так, щоб усім було цікаво не тільки відриватися, але й просто слухати.

Поєднуючи у своїй музиці колорит Заходу і Сходу, важкі ритми й потужні біти з етнічним звучанням різних країн, MOZGI створюють сингли і кліпи, які є оцифрованими історіями з життя справжніх чоловіків.

- MOZGI – це чисто чоловічий колектив, чисто чоловічий погляд на музику, а ще повністю натуральний бенд, - наголошує Потап. - Ми всі 100% брутальна чоловіча команда, якої так не вистачає у нашому шоубізі.

Будучи артистами, що вже давно зажили успіху, Потап, Позитив і Дядя Вадя ретельно стежать за тим, щоб група MOZGI, у першу чергу, була музикою «відриву».

- Коли ти бачиш переповнені зали і усвідомлюєш успішність проекту, розумієш, що потрібно йти тільки вперед! Реакція слухачів і глядачів – головний мотиватор на шляху. Танцювальна музика зараз мейнстрім, а група MOZGI є неординарним представником свого жанру. Те, що наша група швидко стала популярною і набрала обороти, - це добре, але, якби цього не було, ми б однаково продовжували робити треки у складі цієї групи. В інших проектах у нас існують формати і рамки, але в групі MOZGI їх немає! Слова з нашої пісні «Вертолет» абсолютно правдиві: «Мы бесконечные, мы без границ». Наша основна традиція перед виходом на сцену – відкинути свій зоряний статус убік. На своїх концертах ми влаштовуємо найкрутіші вечірки. Коли ми гуляємо, міста вибухають!

Вибухова енергія, шалений драйв і музично-танцювальний екстаз – вже цієї п’ятниці, 17 червня, о 20.00 у спортклубі «Нокаут» (вул. Кірова, 2) на великому концерті групи MOZGI у Вінниці!

Дві великі фан-зони і зручні місця у секторах - 17 червня у «Нокауті» місця вистачить всім!

Вікових обмежень для глядачів на концерті НЕМАЄ!!!

Вхід буде відкрито з 19.30. Вхід на сектора буде через «Нокаут паб».

 MOZGI 17 червня дадуть жару у Вінниці! Буде повний відрив!

Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефоном: (0432)57-55-55.

Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua.

У касах СК «Нокаут» (з 12.00 до 17.00), ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту групи MOZGI у Вінниці - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 



Переглядів: 4746
Поширень: 0