Нещодавно юні вінничани знову отримали можливість долучитися до проекту «Мистецькі вихідні». Вони не лише дізналися багато цікавого а ще й взяли участь у різноманітних конкурсах, майстер-класах тощо. Проект відбувся у 8-ми бібліотеках-філіях нашого міста. Бібліотекарі підготували для дітей літературні вікторини, еко-квести, ігри, розваги та майстер-класи. Також усі разом відзначили День Бабусь.

Біля бібліотеки-філії №7 стартував проект «Творчий двір». Тут відбулися майстер-класи по вокалу і хореографії. Цього дня популярністю користувались індійські та іспанські танці.

В мікрорайоні Пирогово відбувся міні-проект «Арт-пікнік». У заході взяли участь вихованці Міського клубу. Тут дітвора мала змогу весело провести свій час, беручи участь у різноманітних іграх, конкурсах, естафетах, а також долучитись до майстер-класу з виготовлення паперової композиції – водяної лілії.

Юні вінничани опановували іспанські танці, виготовляли паперові лілії та відзначили День бабусі

На майдані Незалежності атмосферу свята створював Центр «Дивосвіт». Кожен відвідувач зміг знайти щось до душі в багатогранній концертній програмі та отримати подарунки від партнерів проекту.

Приємним сюрпризом для присутніх було вручення подарунків від торгової марки «Ласунка» та дитячого журналу «Пізнайко», ТРЦ «Мегамолл», парку відпочинку «Дитяча планета».



Переглядів: 2343
Поширень: 0