Сьогодні, за участю творчої інтелігенції області, у холі редакції журналу «Вінницький край» відкрилась персональна постійно діюча виставка відомого вінницького художника Аркадія Павлюка.

Участь у заході, незважаючи на поважний вік, взяв і автор картин - Аркадій Григорович Павлюк: «У цій залі представлено близько п’яти десятків робіт різних періодів, - зауважив він,- це й портрети і пейзажні полотна, але всі ці картини неодмінно пов’язані із Вінниччиною».

Вінниан запрошують відвідати виставку художника Аркадія Павлюка

Відзначаючи унікальність такої виставки, зі словами щирої подякдо Аркадія Павлюка звернувся головний редактор журналу «Вінницький край», один із ініціаторів даного вернісажу Вадим Вітковський: «Вперше в адміністративному приміщенні обласної Ради у вільному доступі відкривається постійно діюча виставка-вернісаж картин вінницького художника Аркадія Павлюка, які він передав нам для вічного експонування». Вадим Вітковський закликав також інших місцевих художників не тримати картини там, де їх ніхто не бачить, а наслідувати приклад старійшини серед вінницьких майстрів пензля - Аркадія Павлюка.

Вінниан запрошують відвідати виставку художника Аркадія Павлюка

Вітаючи учасників заходу, директор Вінницького обласного художнього музею Ілля Безбах нагадав присутнім про зовсім недавній безкорисливий вчинок Аркадія Григоровича Павлюка – на початку травня вінницький митець безоплатно передав колекцію із 48 робіт у Білорусію для експонування в «Меморіальному комплексі «Брестська фортеця-герой».

Вінниан запрошують відвідати виставку художника Аркадія Павлюка

Тож віднині картинами Аркадія Павлюка, виконаними у стилі соцреалізму, за адресою Соборна 72 (3 поверх) можуть помилуватися як вінничани, так і гості міста.



Переглядів: 2449
Поширень: 0