Нещодавно відбувся Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Золотий лелека». Місто Вінницю представили учасники ансамблю спортивного бального танцю «Рандеву» Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька», які взяли участь у чотирьох номінаціях і вибороли одне друге та три перших місця. Але найпочеснішою нагородою фестивалю був «Кубок Чапкіса», який вибороли теж учні ВДШМ «Вишенька» Іван Осадчий та Анастасія Трофімчук.

У с. Рибаківка Березанського району Миколаївської області на базі дитячого оздоровчого комплексу «Космос» проходив XIX Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Золотий лелека», метою якого було створення умов вільного спілкування між дітьми різних країн світу, а також сприяння відродженню культури і мистецтва України, пошук та підтримка її талановитих дітей та надання їм можливості демонстрації власних творчих здібностей.

Вінничани отримали найпочеснішу нагороду Міжнародного фестивалю «Золотий лелека» – «Кубок Чапкіса»

У фестивалі взяли участь близько 600 дітей з України, Молдови, Німеччини, Норвегії та Сполучених Штатів Америки. До складу журі конкурсу увійшли відомі діячі мистецтв, заслужені майстри, заслужені і народні артисти України, серед яких були: народний артист України, кавалер ордена Святого Станіслава, лауреат Міжнародних конкурсів, суддя телевізійних проектів «Танці з зірками 1,2,3», «Танцюю для тебе», «Крок до зірок» - Григорій Чапкіс, музичний продюсер і шоумен Володимир Бебешко, учасниця «Голосу країни» Наталка Гордієнко.

Вінничани отримали найпочеснішу нагороду Міжнародного фестивалю «Золотий лелека» – «Кубок Чапкіса»

Місто Вінницю представили учасники ансамблю спортивного бального танцю «Рандеву» Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька», які взяли участь у чотирьох номінаціях і вибороли одне друге та три перших місця. Найпочеснішою нагородою фестивалю був «Кубок Чапкіса», який вибороли теж учні ВДШМ «Вишенька» Іван Осадчий та Анастасія Трофімчук.

Вінничани отримали найпочеснішу нагороду Міжнародного фестивалю «Золотий лелека» – «Кубок Чапкіса»

В рамках фестивалю також відбулося засідання Міжнародної школи «Академія педагогічної творчості», модераторами якої були представники НАПН України, МОІППО та представник україно-норвезького освітнього проекту. Проект був проведений за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти», Інституту педагогіки НАПН України, Департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської ОДА, Миколаївськго обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. За результатами засідання керівник ансамблю спортивного бального танцю «Рандеву» Марія Школьна отримала сертифікат за участь у Міжнародній школі «Академія педагогічної творчості».



Переглядів: 3677
Поширень: 0