15 липня у Вінниці відбувся захід «Таланти багатодітних родин», присвячений до Дня родини. Хлопчики та дівчатка співали, танцювали, грали на музичних інструментах, декламували вірші, показували акробатичні номери тощо. Всі учасники отримали подарунки та грамоти, а мами – букети квітів.

Вже стало традиційним, що департамент соціальної політики Вінницької міської ради в рамках комплексної програми «Основні напрямки соціальної політики міста Вінниці на 2015-2020 роки» проводить заходи з сім’ям багатодітних родин.

Діти з багатодітних родин показували свої таланти

«Цей захід спрямований на відновлення, збереження і популяризацію культурних традицій і моральних цінностей серед багатодітних родин. У ньому взяли участь діти від трьох років. Всі вони отримали подарунки, а саме, різноманітні ігри та творчі набори», – каже заступник директора департаменту соціальної політики міської ради Ірина Малачевська.

Діти з багатодітних родин показували свої таланти

Вінничанка Майя Шевчук, мати трьох дітей, зазначила, що її родина часто бере участь у подібних заходах. «Сьогодні мій шестирічний син Макар виконає патріотичну пісню, а дванадцятирічна донька Уляна покаже хореографічний номер», – зазначила вона.

Діти з багатодітних родин показували свої таланти

Діти з багатодітних родин показували свої таланти

16 річний Геннадій Мащенко виконав кілька композицій на гітарі. «Я – старша дитина в родині, у мене ще є троє сестер. Я вже шість років навчаюся грі на гітарі у дитячій музичній школі «Вишенька». Дуже подобається грати на цьому інструменті, крім того, що він чудово звучить, його можна взяти з собою в дорогу, на зустріч з друзями тощо. Крім мене в родині музикою захоплюється ще сестра, вона грає на фортепіано», – зазначив юнак.



Переглядів: 3500
Поширень: 0