6 лютого в рамках свого концертного туру містами України за підтримки агентства АртПоле Caci Vorba завітає до Вінниці.

Гурт Caci Vorba виник у 2004 році. Марія Натансон, Роберт Бжезовский і Пьотр Майчина (всі вони є постійними учасниками «Оркестра св. Миколая» — одного з найвідоміших в Польщі world-music гуртів) грали як вуличні музики. Наразі ж Caci Vorba — це шість професійних музикантів, що мають у доробку співпрацю з найкращими представниками польської і української фолк сцени.

Caci Vorba

Самі музиканти називають свою стихійну музику Joc\'n\'Roll — від румунського "joc", що означає «танець», «забава», «веселощі». Дивною, одночасно радісною, сумною й пристрасною атмосферою балканського весілля, Caci Vorba поділиться з українською публікою. Ця екзотична суміш виконується на традиційних інструментах, котрі, однак, іноді звучать невпізнанно. Caci Vorba нагадує казковий оркестр, що подорожує Старим Світом та складає нову звукову мозаїку з традиційних мелодій етносів регіону.

Аби почути неповторний карпатсько-балканський фьюжн приходьте у клуб „Портал” (приміщення к/з Ультра) 6 лютого о 19.00. Вартість квитка складає 40-50 грн.


Переглядів: 4818
Поширень: 0