У світлиці музею імені Коцюбинського відбулась презентація збірки оповідань Лариси Сичко «Невигадані історії мого дитинства». А також – презентація виставки графічних ілюстрацій та художніх робіт, виконаних в техніці енкаустики Олександра Пелешка.

З привітанням до гостей свята звернулась поетеса, лауреат Всеукраїнської літературної премії імені Михайла Коцюбинського – Тетяна Яковенко, яка і представила Ларису Сичко і Олександра Пелешка.

В своєму виступі Лариса Сичко поділилась спогадами про дитинство, рідне село, свою родину, мальовничу природу рідного краю, про цікаві подорожі, спілкування з друзями. Ці розповіді і були покладені в основу оповідань «Невигадані історії мого дитинства», які проілюстрував чоловік Олександр. Прийшли привітати автора збірки відомі вінницькі письменники: Петро Гордійчук, Андрій Стебелєв, Олена Вітенко, Світлана Блонська, поетеса Зоя Тищенко.

У Вінниці презентували книгу Лариси Сичко «Невигадані історії мого дитинства»

З виходом в світ книги і відкриттям виставки вітали також і професійного художника-графіка Олександра Пелешка його колеги по малярському цеху – Віталій Каспрук, Іван Горобчук, Іван Грищук, Федір Панчук, Валентина Колтановська та колеги з Вінницького коледжу будівництва і архітектури КНУБА, де Олександр Петрович працює викладачем спецдисциплін.

У Вінниці презентували книгу Лариси Сичко «Невигадані історії мого дитинства»

На заході прозвучали пісні та романси у виконанні барда Тетяни Скомаровської.



Переглядів: 2805
Поширень: 0