30 липня на майдані Незалежності відбувся фінальний концерт Фестивалю вуличних музикантів. Також у рамках «Мистецьких вихідних» у бібліотеках міста пройшло родинне свято, майстер-класи, конкурс малюнків, творча майстерня «Обереги моєї країни».

У Вінниці продовжилися «Мистецькі вихідні». Під час фінального концерту фестивалю вуличних музикантів вінничан та гостей міста розважали три гурти. Молодий «Foz» виконував хіти 60-их – 80-их років минулого століття у стилі блюз та хардрок. Молодіжна організація «Connection» привезла з міста Києва альтернативний гурт «Стінгри».

Закривав програму досвідчений «To heaven», який виконував композиції у стилі альтернативний рок кінця 20-го – початку 21-го століття. Традиційно розігрувались призи від партнерів проекту: дитячого парку святкування «Дитяча планета», торговельно-розважального центру «Мегамолл», торгової марки «Ласунка» та міжнародного журналу «Пізнайко».

На вихідних юні вінничани побували на родинному святі та у майстерні «Обереги моєї країни»

На декілька годин майданчики перед бібліотеками-філіями Вінницької міської централізованої бібліотечної системи перетворилися на справжні центри розваг, креативу та гарного настрою. Усі присутні мали можливість поринути у світ мистецтва, взяти участь в майстер-класах, вікторинах, подивитися розважальну програму, отримати чудові подарунки.

Бібліотека-філія № 2 (що на вул. Маяковського, 122) презентувала родинне свято «У пошуках загублених томагавків». Творча галявина «Літо у долонях» зібрала маленьких друзів у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва (просп. Космонавтів,63). Бібліотекарі розмовляли з дітьми про творчість і різноманітні техніки рукоділля.

На вихідних юні вінничани побували на родинному святі та у майстерні «Обереги моєї країни»

Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) провела конкурс малюнку «Намалюю літо». Бібліотекарі філії №6 (пров. О.Антонова,50) влаштували тематичний захід «Дружба єднає всіх» з майстер-класом та презентацією книжкової виставки. Майданчик перед бібліотекою-філією №7 (вул. Баженова,32) облаштували під творчу майстерню, де виготовляли «Обереги моєї країни».

На вихідних юні вінничани побували на родинному святі та у майстерні «Обереги моєї країни»

Працівники філії №11 (вул. Князів Коріатовичів, 189) підготували для дітей захід «Сонячний настрій» (ігри, розваги, майстер-клас у техніці квілінг). Для користувачів бібліотеки-філії №8 (вул. Стрілецька, 39) було влаштовано «Бібліотечне party» з цікавими конкурсами, танцями, іграми. А бібліотека-філія №13 (просп. Космонавтів, 39) підготувала для читачів детективну пригоду «Швидше, вище, витриваліше» в рамках презентації дитячого журналу «Пізнайко» . Усі без винятку отримали чудові подарунки та солодощі від спонсорів ТРЦ «Мегамолл», парку сімейного відпочинку «Дитяча планета», ТМ «Ласунка» та дитячого журналу «Пізнайко».



Переглядів: 3151
Поширень: 0