Кращий святковий гурт України – ТІК – презентує народний фантастично-еротичний кантрі-екшн «Робот».

За словами режиссера Алана Бадоєва, кліп на пісню «Робот» став ще одним феєричним твором у переліку його «смішних, цікавих, потужних» відеоробот для гурту ТІК: «Свєта», «Чоловіче щастя», «Сірожине пірожине».

Представники знімальної групи декілька тижнів ретельно обирали локацію для натурних зйомок. У результаті обрали будиночок у селі Мощун Київської області. Постановники та декоратори ґрунтовно попрацювали над внутрішнім та зовнішнім оформленням будинку. Заради мистецтва господарі пожертвували вхідними дверима, меблями і навіть городом.

У кадрі задіяли місцеву живність: кіз, собак, півнів, корів. Натуральні продукти місцевого виробництва та, звісно, самогон. А також бойові вила, сокиру і «важку артилерію» у вигляді сільськогосподарської техніки.

Музиканти гурту ТІК на чолі із Віктором Бронюком брали участь у батальних сценах. Зі зброєю в руках відстоювали людську гідність у боротьбі зі звабливим і практичним Термінатором. Були задіяні у гендерному протистоянні. І з ніг до голови просочилися пилом, яким спеціально підіймали мітлами для атмосферного фону.

У кліпі достатньо іронічних натяків – як, власне, і у самій пісні «Робот».

Отже дивимось народний блокбастер від гурту ТІК – кращого святкового гурту України! Приємного перегляду!



Переглядів: 3109
Поширень: 0