Обласна молодіжна громадська організація «Вінницький КВН» презентувала проект «Х МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно», який реалізовується за підтримки обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Громадська організація «Вінницький КВН» стала однією з 12 переможців конкурсу з визначення програми (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2016 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Проведення «Х МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно» на Вінниччині сприятиме духовному самовдосконаленню молоді, створенню позитивної атмосфери у суспільстві, розвитку руху добровільних помічників, спілкування і налагодження зв’язків між молоддю, виявлення молоді з творчим потенціалом, відбір та пропаганда кращих зразків народної кінотворчості.

23 серпня вінничан запрошують на відкриття  Х МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю

«Цього року програма фестивалю стала значно різноманітнішою та принесе море задоволення її глядачам», – впевнений керівник проекту Олександр Шемет.

Відкриття фестивалю та показ робіт відбудеться 23 серпня на площі біля міського Палацу мистецтв. З 28 серпня розпочнеться трансляція короткометражок на каналах ВДТ-6 та ВІТА, а також у кінотеатрі ім. М. Коцюбинського. 1 вересня почнеться знайомство з гостями свята, серед яких Віктор Андрієнко, Олег Філімонов, Руслана Писанка, Василь Вірастюк, Анатолій Борсюк, Євген Чепурняк, Вано Янтбелідзе (Грузія), Михайло Поліцеймако (Росія) та багато інших.

Сам фестиваль і нагородження переможців проходитиме 2 вересня, напередодні Дня міста Вінниці, яке цього року припадає на 3 вересня.

«Цікаво, що наші переможці, які отримають «Золотого летючого слона», відзначають, що ніколи ще їм не доводилося тримати у своїх руках нагороду такого ґатунку», – розповідає учасник проекту Євгеній Майданик. «Золотий летючий слон» справді зроблений з любов’ю» – додав він.

Зазначимо, що нагороди виготовленні спонсором «Х МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно» – ювелірним центром «Діадема».

23 серпня вінничан запрошують на відкриття  Х МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю

«Ми дещо змінили технологію виробництва «Золотого летючого слона» у порівнянні з минулорічними нагородами, що дозволило зробити призи ще вишуканішими та значно дорожчими», – відзначив генеральний директор ювелірного центру «Діадема» Григорій Дерун.

«Цей фестиваль – як ковток свіжого повітря у нашому заполітизованому світі. Він додає добра та виховує людяність у підростаючого покоління українців», – зазначив заступник директора – начальник управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Володимир Лазаренко.

Громадська організація «Вінницький КВН» залишається на сьогодні одним з найактивніших, креативних та самодостатніх інститутів громадянського суспільства нашого регіону. Відзначимо щорічне проведення ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно (з 2007 року) та Всеукраїнського фестивалю «Святковий Валентин на КВНі» (з 2000 року), Всеукраїнської школи «Дідів Морозів і Снігуроньок» (з 2013 року), а також традиційних Чемпіонатів та Кубків КВН міста починаючи з 2000 року.



Переглядів: 2857
Поширень: 0