3 вересня, у день Міста Вінниці на Європейській площі вже вдруге відбувся фестиваль «Вінничани мають таланти», організатором якого стала ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради.

«Розпочався фестиваль яскравим парадом учасників, а продовжився флешмобом «Я люблю Вінницю». Півсотні табличок «Я люблю Вінницю» майоріли на Європейській площі і ми ще раз продемонстрували, що любимо рідне місто та вітаємо його з днем народження» - розповідає організатор фетсивалю Ірина Борзова, голова ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток.Розвиток».

Фоторепортаж фестивалю «Вінничани мають таланти»

Далі фестиваль продовжився великим гала-концертом, де учасники демонстрували свої таланти та вміння. Неймовірні хореографічні постановки, чудові вокальні композиції, гра на баяні, гуморески, циркове та гімнастичне шоу – все це та багато іншого могли побачити гості та мешканці міста. Окрім вінничан, у фестивалі брали участь гості із Немирова, Жмеринки, Калинівки та Києва.

Фоторепортаж фестивалю «Вінничани мають таланти»

Родзинкою цьогорічного фестивалю стало проходження учасників по червоній доріжці, а нагороджували їх уже відомі зірки, серед яких були актори телевізійного скетчкому «Країна У» Юрій Ткач та Ірина Сопонару, міс України Ярослава Куряча, телевізійні ведучі Анна Турапіна та Роман Гах та відома дизайнер Світлана Теренчук.

Фоторепортаж фестивалю «Вінничани мають таланти»

«Я впевнена, що саме це надихне маленьких зірочок продовжувати обраний шлях, розвиватись та досягати вершин в обраному напрямку. Приємно, що талановиті люди Вінничини, та й не тільки, відгукнулись на нашу пропозицію, приєднались до фестивалю та привітали учасників із цим святом» - зазначає Ірина Борзова».

Завершився фестиваль виступом спеціального гостя із Києва – гурту «Натоліч», який сміливо називають "проривом на українській рок-сцені". Вони подарували і учасникам фестивалю, і вінничанам, і гостям свої пісні, нестримну енергію та чудовий настрій, цим самим привітавши ще раз Вінницю із днем народження.

«Вже стало доброю традицію в день міста демонструвати таланти наших вінничан. І вкотре ми переконуємось, що наше місто багате творчими та креативними людьми, які його творять, розвивають та допомагають ставати ще кращим, доступнішим та комфортним. Ще раз дякую усім учасникам фестивалю, глядачам та усім вінничанам. До нових зустрічей» - підводить підсумок Ірина Борзова, голова ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток»



Переглядів: 3004
Поширень: 0