Давнє гасло хіпі «Займайтесь коханням, а не війною!» стане назвою нової осінньо-зимової колекції від Наталі Горбонос та торгівельної марки «Ажур». З самого початку війни на Сході пані Наталя підтримувала воїнів-захисників, допомагаючи відшивати балаклави та відраховуючи виручені за показ гроші на потреби поранених бійців АТО. Так буде і цього разу, але своє нестримне бажання того, щоб криваві події на наших теренах нарешті закінчились, дизайнерка виразить у вигляді камуфляжного малюнку, що нанесений на витончений жіночий одяг.

Нова колекція від «Ажур» це стиль мілітарі, що тим не менш закликає до миру. Осіннє-зимові пропозиції для дівчат це повсякденні міські костюми, пальто та сукні вільного крою у коричнево-сіро-зелених тонах. Пастельні включення з жіночної сітки-павутинки та м’яке оздоблення виробів закликані створити умиротворене загальне звучання колекції. Спокійний сірий пануватиме серед вечірніх суконь.

Носити ніжний, м’який, напівпрозорий, так само як і цупкий, щільний, шорсткий – найрізноманітніший! – трикотаж з напівшерсті та мохеру пропонує панянкам ця колекція. Як і завжди одяг вінницької марки дуже зручний і практичний. З оздоблення виділятиметься геометрична вишивка бісером, малюнки на тканині, батік, вишивка нитками та інше.

Makelove, notwar! – закликає вінницька дизайнерка Наталя Горбонос

Панівними у колекції стануть подовжені пальто без рукавів та світшоти «камуфляжного» забарвлення на тендітних дівочих фігурах. Брючні костюми, жакети та сукні в приглушених тонах зачарують, а яскравими краплинами стануть зелені та чорні акценти. Всього у колекції «Make love, not war!» буде презентовано 30 одиниць.

Побачити колекцію від Наталі Горбонос на власні очі, під музику життєстверджуючих хітів від вінницького гурту BlissMood, можна буде на показі, що відбудеться 22 жовтня о 18.00 у закладі «Люди Fusion Place».



Переглядів: 3004
Поширень: 0