18 жовтня на сцені Вінницького театру актори Черкаського академічного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка презентують мюзикл «Танго Марії» (початок о 18.30), а для дітей музичну казку «Усі миші люблять сир» (початок о 12.00).

«Танго Марії» – вистава за мотивами однойменного твору видатного аргентинського композитора, засновника напрямку «танго нуво» Астора П’яццоли (лібрето – Олексій Юрін). Головна героїня твору Марія – молода, чарівна мілонгітта, «жінка кабаре» – «нічна квітка насолоди», яка, зустрівши справжнє кохання, гине від рук ревнивців та заздрісників. Історія її кохання розкривається на межі світів, реального й потойбічного. Долаючи кордони смерті, закохані возз'єднуються.

До Вінниці завітає з гастролями Черкаський музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка

Найголовнішим виразним засобом у вирішенні вистави є танго – танець у різних своїх проявах і стилях: аргентинського, простонародного та європейського. Кожному виконавцю довелось оволодіти специфічною пластикою танго. Танцювальні сцени потребували неабияких творчих сил і балетної трупи театру, і акторського складу. Танець та стилізована пантоміма присутня у більшості номерів для відтворення життя у ритмі танго.

До Вінниці завітає з гастролями Черкаський музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка

Вечору з пристрасним танго для дорослих передуватиме постановка для дітей «Всі миші люблять сир» за твором О. Сенатовича. Як ви гадаєте, що могло б трапитися з шекспірівськими героями Ромео та Джульєттою, якщо б вони опинилися в казці?.. В цій історії вирують справжні драматичні пристрасті у сімействі білих та сірих мишей.

До Вінниці завітає з гастролями Черкаський музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка

Музична дія вистави відбувається у сироварні, де й намагаються вжитися примхливі герої. На який крок відважаться закохані Рома та Ружа, аби примирити своїх батьків та вберегти любов? Чи прозвучить у фіналі щаслива пісня? Про це дізнаються маленькі любителі театру.

До Вінниці завітає з гастролями Черкаський музично-драматичний театр ім. Т. ШевченкаДо Вінниці завітає з гастролями Черкаський музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка

Довідки та замовлення квитків за телефоном: 67-09-07.



Переглядів: 3179
Поширень: 0