12 жовтня у центрі підтримки учасників АТО «Мольфар» учні відділення образотворчого мистецтва Вінницької дитячої школи мистецтв презентували виставку «Козацькому роду нема переводу». Вона приурочена Дню захисника України, українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Спеціально для цієї виставки учні створили 60 робіт на теми героїчного минулого нашого народу, а також твори сакральної та фольклорної тематики. Роботи виконані в різних жанрах, техніках (акварель,гуаш, пастель, олівець та ін.). Серед присутніх на виставці були учні, вчителі, учасники АТО та їх сім’ї.

У Вінниці відкрилась виставка робіт учнів дитячої школи мистецтв «Козацькому роду нема переводу»

До присутніх з вітальними словами та побажаннями звернулись: директор школи, Заслужений працівник культури України Ярослав Зінько, президент ГО «Мольфар», кавалер ордена княгині Ольги Юлія Вотчер, зав.відділенням образотворчого мистецтва школи Оксана Несторович. Ярослав Зінько висловив вдячність за волонтерську та громадську діяльність, яка вносить свою частку в об’єднання українського народу, зміцнення духовних зв’язків поміж усіма його представниками, наближення миру та спокою в нашій країні.

У Вінниці відкрилась виставка робіт учнів дитячої школи мистецтв «Козацькому роду нема переводу»

Відкриття виставки супроводжувалось вокальними творами у виконанні юних співаків : Анни Вельгус - «Україна мила», Веніаміа Сауляка - «Здравствуй детство», Артема Мокринський - «Робот Броніслав», Ангеліни Гладушко - «Рок-н-рол».



Переглядів: 3867
Поширень: 0