До Вінниці постійно навідуються популярні зірки та гурти, щоб порадувати жителів нашого міста живим виконанням найкращих хітів. Для того, щоб ви не пропустили нагоди відвідати один з запланованих виконавцями заходів ми зібрали їх в одну статтю.

***

Акустичний вечір влаштують 20 жовтня дует «Остапець&Шиманський» у арт-пабі «Beef Eater», що знаходиться по вул. Пирогова, 47а.

Концерт розпочнеться о 21:00, а вхід всього 40 гривень.

ара виконає оригінальні авторські пісні та кавери на відомі українські і зарубіжні гурти.

***

Наступного дня у закладі виступатиме гурт «Larus» з рок-програмою. Знову ж, захід розпочнеться о 9й вечора, а відвідати концерт можна буде за 60 гривень.

 гурт «Larus»

***

В суботу 22 жовтня в «Роял-Пабі» по вул. Коцюбинського, 39 відбудеться концерт гурту «Натоліч». Це досить молодий рок-гурт, який був заснований дніпровськими хлопцями у 2014 році. Їхній дебютний альбом має назву «Прометей», а також виконавці встигли вже презентувати три кліпи «Прометей», «Текіла» і «Amon-Ra». Розпочнеться виступ о 20:00, а вхід коштуватиме всього 50 гривень.

«Натоліч»

***

Цього ж дня до Вінниці в рамках всеукраїнського туру приїде Світлана Лобода. Як завжди, співачка збирається дивувати шанувальників експресивним шоу, новими хітами та яскравими сценічними образами. Концерт відбудеться в Будинку офіцерів, що на пл. Перемоги, 1 о 19:00. Квитки вартують від 350 до 1250 гривень.

Світлана Лобода

***

У п’ятницю 28 жовтня до нашого міста завітає експериментальний гурт з Дніпра «Гражданин Топинамбур». Любителям неординарної музики та альтернативних виконавців цей концерт буде до вподоби. Виступ відбудеться у арт-пабі «Beer&Blues», що на вул. 600-річчя, 60 о 21:00, а вхід всього 60 гривень.

«Гражданин Топинамбур»

***

Вихідні будуть ще більш насичені, ніж попередні, адже у Вінниці пройде декілька масштабних концертів. В суботу 29 жовтня у ТРЦ «Мегамолл» по вул. 600-річчя, 17 відбудеться «Manyfest» -  проект за участі таких виконавців, як «ONUKA», «The Maneken», «Время и Стекло» та MONATIK. Фестиваль задумали як концерт для любителів якісної української поп-музики. Початок заплановано на 17:00, а квитки можна придбати за 400 грн.

«ONUKA», «The Maneken», «Время и Стекло» та MONATIK

***

Цього ж дня молодий вінницький гурт «Black&White» потішить любителів ліричної музики в арт-пабі «Beef & Eater». Ці двоє виконавців своїми тембрами створюють неймовірну атмосферу, тому їх обов’язково потрібно почути вживу. Вхід 50 гривень.

«Black&White»

***

В неділю 30 жовтня у Вінницькій обласній філармонії по вул. Хмельницьке шосе,7 виступить молодий український піаніст Єгор Грушин. Це не перший його концерт у нашому місті, але цього разу він привезе музику з альбому «ONCE». Початок виступу о 19:00, квитки продаються за ціною від 80 до 120 гривень.

Єгор Грушин

***

Непередбачувані та запальні «О.Torvald» також приїдуть до Вінниці з концертом 4 листопада. Захід запланований у залі нічного клубу «Feide Plaza» по вул. Пирогова, 23а. Концерт «О.Torvald» у рамках туру «Нашілюдивсюди» - це один з найочікуваніших заходів поціновувачів сучасної української рок-музики. Вартість входу – 150 гривень.

«О.Torvald»

***

Ціла арт-тусовка під назвою «Coda Fest» планується на 18-20 листопада у Вінниці. Тут буде задіяно не лише сферу музики, а й театр і кіно. Фестиваль відбуватиметься на кількох сценах вдень та вночі, тому квитки варіюються від 50 до 400 гривень. Дійство організовують у «Люди Fusion Plaсe» по вул. 600-річчя, 17. Серед запрошених: «Dakooka», «Zapaska», Іздрик, Григорій Семенчук, «Театр 13» та інші митці.

«Coda Fest»

***

Земляка «Pianoboy» у Вінниці завжди чекають з нетерпінням. 20 листопада фанати епатажного та романтичного Дмитра Шурова зможуть відвідати концерт у вінницькому театрі імені Садовського. «Pianoboy» привезе найкращі свої хіти з нової платівки, та як завжди, порадує експерементальним підходом до виконання давно відомих пісень. Концерт розпочнеться о 19:00, а квитки можна придбати за ціною від 160 до 360 гривень.

«Pianoboy»

***

23 листопада в Будинку офіцерів на пл. Перемоги, 1 виступатиме лірик Арсен Мірзоян. Його пісні не можуть залишити байдужими жодного слухача, тому виконавець так до вподоби різним віковим категоріям вінничан. В рамках ювілейного туру «5 років» Арсен Мірзоян привезе до Вінниці облюбовані пісні: «Смужка», «Пілігрим», «Вінні-Пух» та інші. Концерт заплановано на 19:00, а квитки продаються від 150 до 370 гривень.

Арсен Мірзоян

***

Ми вже згадували, що «Піккардійська Терція» 27 листопада навідається до Вінниці. Виступатиме гурт також на сцені театру Садовського о 19:00. Квитки можна придбати в межах 120-350 гривень.

 «Піккардійська Терція»

***

Такими барвистими будуть осінні концерти у Вінниці. Обирайте виступ до смаку та отримуйте дозу позитивних емоцій, душевності та музичної наснаги. 



Переглядів: 8163
Поширень: 0