Масштабний та нетиповий, музично-літературно-кіно-театральний фестиваль, перенасичений подіями, що наповнять передостанній вікенд осені розпочинається сьогодні. Ім’я його CodaFest.

Coda (з італ. «хвіст», «шлейф») – завершальний розділ музичної форми, що доповнює її основну частину.

Організатори фестивалю обіцяють низку подій, серед яких, кожен знайде цікавинку, заради якої варто в уже зимовий ранок-днину-вечір (а події фесту триватимуть з ранку до ранку) покинути теплий дім, щоб поринути в гарячу і бурхливу атмосферу концертів, літературно-музичних перфомансів, театральних вистав, кінопоказів, обговорювань та пізнавальних лекцій.

Кода, довжиною в три дні

Основною темою CodaFest виступить музика, яка зможе показати та закріпити основні теми в літературі, кіно та театрі. Музика присутня у всьому, лише потрібно її відчути та знайти свою «коду». Література, музика, театр та кіно складаються в один музичний твір, логічним завершенням якого виступають дискусії про тонкі грані різних мистецтв. Організатори відмовились від звичайних презентацій та читань для того, щоб показати взаємодію літератури та музики, гармонію, яку створює нове мистецтво, здатне пробуджувати та відчувати глибше.

Кода, довжиною в три дні

Кіно та театр не існують без музики. Музика навіть у мовчанні та диханні акторів, саме тому у цих галузях мистецтва існує своя «кода», в якій знаходяться відповіді на важливі питання, усвідомлення явищ та себе. Отже, CodaFest – фестиваль для справжніх мистецьких гурманів.

Кода, довжиною в три дні

Починають вже сьогодні о 16.00. Місце проведення – Люди Fusion Place (Мегамолл). Перфоманси триватимуть до глибокої ночі, а у суботу та неділю фестивальні події розпочинатимуться вже о 10 ранку.

Кода, довжиною в три дні

Зловіть мистецьку осінь за хвіст – відчуйте свою «коду».



Переглядів: 3592
Поширень: 0