6-9 грудня у Вінниці відбудуться «Хорові асамблеї Миколи Леонтовича». Це ряд заходів, присвячених 100-річчю з дня, коли наш земляк, відомий український композитор Микола Леонтович, створив музичну обробку композиції «Щедрик». Вінничани мають можливість відвідати концерт хорової капели «Дударик», міського хору «Вінниця», ансамблю солістів «Благовість», майстер-класи від провідних фахівців з міст України.

У Вінниці продовжуються заходи з нагоди 100-річчя «Щедрика». З 1 грудня всесвітньовідома мелодія розпочала зазвучати з головного символу міста – вежі Артинова, що на Європейській площі. На цьому тижні на вінничан та гостей міста чекають «Хорові асамблеї Миколи Леонтовича».

Вони розпочнуться 6 грудня о 18:00 у Вінницькому міському Палаці мистецтв з концерту Державної Академічної чоловічої капели «Дударик» – лауреату Національної премії ім. тараса Шевченка (м. Львів). 7 грудня о 16:00 у Вінницькій дитячій школі мистецтв пройде майстер-клас з хорового мистецтва за участю провідних фахівців з міст України.

До 100-річчя «Щедрика» у Вінниці відбудуться «Хорові асамблеї Миколи Леонтовича»

8 грудня о 18:00 відбудеться концерт хорових колективів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (м. Вінниця) та академічного міського камерного хору «Вінниця». Він пройде у Вінницькому міському Палаці мистецтв. А 9 грудня у цьому ж закладі о 18:00 відбудеться концерт ансамблю солістів «Благовість».



Переглядів: 3483
Поширень: 0