Від завтрашнього дня на площі Європейській, біля ТЦ SkyPark, розпочнеться традиційний новорічно-різдвяний ярмарок, що перетворить цей куточок Вінниці на казкове містечко. З 15 грудня по 15 січня (з 10.00 до 20.00) тут на вас чекають приємні сюрпризи, різдвяні сувеніри, смачне частування, дитячі атракціони, святкова музична програма, розважальні заходи, тощо.

Різдвяний ярмарок, що проводиться за підтримки ТЦ SkyPark вже вп’яте, покликаний стати новорічним святом для всієї родини. Очікується, що ярмарок відвідають більше 300 000 вінничан та гостей міста. Вас запрошують прогулятись уздовж кількох десятків будиночків-кіосків, у кожному з яких на вас чекають різдвяні сувеніри та смаколики. Щоденно з 16.00 до 17.00 на території Ярмарку проводитимуть дитячі конкурси та розваги для малечі. З 17.00 до 18.00 традиційно виступатимуть на невеликій сцені фольклорні колективи міста й області.

15 грудня відкриття загальноміського Різдвяного ярмарку на площі Європейській

На ярмарку будуть представлені вироби народних майстрів з дев’яти різних регіонів України (Закарпаття і Прикарпаття, Київщина, Чернігівщина, Одещина, тощо) - це сувеніри, вишивка, художні вироби зі шкіри та бісеру, лози, кераміки, льону, авторські роботи художників, ялинкові прикраси, іграшки ручної роботи. Асортимент розрахований на різний вік і матеріальні можливості. Не обійдеться і без традиційної випічки, українських вареників та ароматних напоїв.

15 грудня відкриття загальноміського Різдвяного ярмарку на площі Європейській

Більш двох десятків саджанців ялинки у горщиках будуть прикрашати центральне місце Ярмарку. Їх також можна буде придбати. А тим часом у самому ТЦ SkyPark щосуботи та щонеділі проводитимуться майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок та прикрас. Початок о 14.00 та о 16.00. Готуймося до свята разом.

15 грудня відкриття загальноміського Різдвяного ярмарку на площі Європейській

А 22 грудня з 17.00 Різдвяний Ярмарок запрошує всіх на музичну програму. Співатимуть український естрадний співак і композитор, народний артист України, заслужений артист України Микола Янченко, чоловічий фольклорний ансамбль «Дармограй» та переможець 5-го сезону шоу «Х-фактор» – молодий співак з Луганщини Дмитро Бабак.

15 грудня відкриття загальноміського Різдвяного ярмарку на площі Європейській

Тож, завітайте на яскравий Новорічно-Різдвяний ярмарок, щоб зануритись у атмосферу свята та скористайтесь можливістю придбати неповторні різдвяні подарунки та сувеніри!



Переглядів: 3992
Поширень: 0