17-18 грудня вшосте до Дня Святого Миколая у Вінниці відбувся фестиваль творчості та таланту "Крок до мрії".

Учасники цьогорічного фестивалю з Вінниці та області проявили свої таланти у номінаціях:

  • хореографія
  • вокал
  • оригінальний

а також у різних стилях та жанрах, серед яких: народні, сучасні та східні танці, комедійно-пародійне шоу, гімнастичне шоу, показ мод, декларування віршів, акробатичне та силове шоу, творча майстерність, народні та сучасні пісні.

Учасники фестивалю "Крок до мріі"

Учасники фестивалю змагалися за звання Володаря Гран-Прі у номінаціях “Вокал”, “Хореографія” та “Оригінальний жанр”, а також  за перші, другі та треті місця у кожній віковій групі та у кожному стилі.

Ведучі концерту: Анна Борзова та Роман Гуменюк!

Ведучі концерту: Анна Борзова та Роман Гуменюк

Володарем Гран-Прі у номінації “Вокал” стала Красновецька Дарина, з піснею “1944”

Володар Гран-Прі у номінації “Вокал” Красновецька Дарина

Володарем Гран-Прі у номінації “Хореографія” стала студія танцю “Альфа-денс” з номером “Бродвей”

Володар Гран-Прі у номінації “Хореографія”  студія танцю “Альфа-денс”

Володарем Гран-Прі у номінації “Оригінальний жанр” став Веремеєнко Тимур з номером “Зимова казка на воді”

Володар Гран-Прі у номінації “Оригінальний жанр”  Веремеєнко Тимур

Особливістю проведення фестивалю є те, що діти-сироти, діти з багатодітних – малозабезпечених родин та діти з особливими потребами беруть участь у фестивалі безкоштовно та демонструють свою творчість на рівні з усіма учасниками. Основною метою заходу є те, аби підтримати кожну талановиту дитину, не розмежовуючи дітей за особливістю та потребами, дати можливість дітям та молоді, незалежно від фінансової забезпеченості їхніх родин, продемонструвати свої таланти на професійній сцені та отримати оцінку висококваліфікованого журі. Діти з особливими можливостями на фестивалі були якомога більше наближені до умов і стилю сучасного життя, адже усі вони є цінними й активними членами нашого суспільства, що дозволяє створювати серед учасників інклюзивне середовище! Вірю, що кожна дитина талановита, особлива, та повинна мати можливість розвиватись. Адже шанс на успіх та перемогу є у кожного — це лише питання наполегливості, великої праці та підтримки дорослих!» - говорить організатор Фестивалю, голова громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Розвиток.Розвиток»- Ірина Борзова.

Ірина Борзова

Оцінювали  номери учасників високопрофесійне журі. Зокрема, до складу журі, що оцінювали у номінаціях «Хорегорафія» та «Оригінальний жанр» увійшли Михайло Килимчук – фіналіст дев’ятого міжнародного сезону «Танцюють всі», трьохкратний чемпіон України з спортивно-бальних танців та танцювального шоу! Олександра Аманова – суддя всеукраїнської категорії УФСТ. Тренер учасників проектів «Танцюють усі» та «Маленькі гіганти», тренер та керівник студії сучасного танцю «Арт Фьюжин», Кулик Денис – завідувач кафедри циклової комісії хореографічного відділення Вінницького училища культури і мистецтва ім. Леонтовича, керівник ансамблю сучасного танцю «Гротеск», керівник ансамблю спортивно-бального танцю «Рандеву»,Марина Ничипорук – керівник школи східного танцю «Вальфірія», чемпіонка України з східного танцю 2013 року, представник міжнародного союзу викладачів танців у Вінницький області, Береза Сергій Євгенійович –викладач хореографічного відділу Вінницького училища культури і мистецтва ім. Леонтовича, керівник ансамблю народного танцю «Добродар» та Лариса Колесник – засновник танцювальної академії «Ламар», суддя чемпіонатів Європи та світу з вуличної хореографії, тренер учасників телевізійного проекту «Україна має талант – діти» та чемпіонів України!

Учасників Фестивалю у номінації «Вокал» оцінювали Назарець Олена – заступник директора обласного центру народної творчості; Плакидюк Ольга – джазова співачка, солістка оркестру МВД області; Павло Пазюк – соліст Вінницького міського естрадного оркестру «Він-бенд»; Ярослава Ліхачова – викладач співу у Вінницькому училищі культури та мистецтва ім. Леонтовича, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Учасники фестивалю "Крок до мрії"

Фестиваль відбувся за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, Департаменту культури Вінницької ОДА, а також Вінницької міської ради.

Для інформації:

Фестиваль "Крок до мрїї 2016" це: одна тисяча двісті талановитих учасника, 18 годинний творчий марафон, 2 дні концертної програми у Будинку Офіцерів, 180 кубків за призові місця, 3 головних кубка за звання володаря Гран-Прі , дипломи, "новорічні півні", "Святий Миколай з подарунками!



Переглядів: 5178
Поширень: 0