Легендарний «Ляпіс» повертається!

Два роки ми сумували за улюбленими піснями і шаленим веселим драйвом, який завжди панував на концертах групи «Ляпіс-Трубецькой», яка у 2014 оголосила про розпад…

І от нарешті здійснилося! Сергій Міхалок вирішив знову заспівати старі хіти, які вже давно стали класикою панк-року.

Страшно подумати, але – так, культовому альбому «Ты кинула» наступного року буде вже 20!

І хоч час невпинно біжить, всі слова улюблених пісень ми, як і раніше, знаємо бездоганно.

Вже наприкінці січня всі кращі хіти «Ляпісів» разом з Сергієм Міхалком вінничани зможуть заспівати на сенсаційному концерті «ЛЯПІС-98».

27 січня о 19.00 у нічному клубі «Feride Plaza» всі золоті хіти від «Ау», «Ты кинула», «В платье белом», «Яблони», «Евпатория», «Зеленоглазое такси» до «Воины света» і «Капітала» - у незмінному і оригінальному «ляпісівському» звучанні спеціально для вінничан!

- Це буде найгарячіший концерт зими! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Місцем проведення концерту спеціально обрано нічний клуб, щоб вінничани могли вдосталь відірватися під улюблені пісні, які живуть у наших серцях вже більше 25 років! Всі вони перевірені часом, улюблені, драйвові! Так що всім, хто скучив за справжнім відривом - бути обов’язково!

Перший концерт проекту «ЛЯПІС-98» пройшов у квітні 2016-го у Харкові. Відтоді – у кожному місті проект збирає аншлаги і море найкращих відгуків глядачів, які так довго чекали відродження улюблених хітів.

На концертах «ЛЯПІС-98» разом з Сергієм Міхалком грає суперкоманда «бувалих»: Павло Третяк (гітара, бек-вокал), Денис Стурченко (бас-гітара), Владислав Сенкевич (труба, бек-вокал), Іван Галушко (тромбон, бек-вокал), Денис Шуров (ударні).

– Мені подобається, що ми легалізували «Ляпіс-98». Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій «клоунський» репертуар, - відзначає Сергій Міхалок. - У мене є татуювання – шапіто і кульки, що летять у повітря. Це як у пісні «Ярмарки краски» - ностальгія не відпустить назавжди... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але Циркач і Вуличний Гаєр завжди живуть у мені!!! Я люблю РАДУВАТИ людей. Я люблю свою ПРОФЕСІЮ. Я люблю (і сподіваюсь, - вмію...) співати СВОЇ пісні!!! І буду це робити у всіх своїх Творчих проектах Щиро і від Душі!

Атмосфера ностальгії, нестримний драйв і шалена суміш фірмового панк-року,ска, реггі і радикального шансону – 27 січня о 19.00 у «FeridePlaza» (вул. Пирогова, 23) буде повний відрив!

Квитки у фан-зону коштують 390 гривень. Поспішайте придбати, адже аншлаг буде 100 %!

Купуйте квитки на сайті bilet.vn.ua, у касах нічного клубу «Feride Plaza», Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Магігранду» і «Петроцентру».

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

27 січня у Вінниці на концерті «ЛЯПІС-98» Сергій Міхалок заспіває всі пісні з культового альбому «Ты кинула»

27 січня у Вінниці на концерті «ЛЯПІС-98» Сергій Міхалок заспіває всі пісні з культового альбому «Ты кинула»

 



Переглядів: 3895
Поширень: 0