На базі бібліотеки-філії №1 у січні розпочнеться цикл творчих зустрічей «Через музику до порозуміння та гармонії» у рамках реалізації рантового проекту «Внутрішньопереміщені особи та громада». Перша зустріч відбудеться 22 січня з 15.00 до 18.00 у бібліотеці-філії №1 (проспект Коцюбинського,49).

Головною метою проекту є покращення психологічного, емоційного стану внутрішньо переміщених людей та інтеграція їх у життя місцевої громади через організацію змістовного дозвілля. Проект передбачає проведення у філії №1 з січня по квітень восьми зустрічей (2 зустрічі на місяць) для внутрішньо переміщених осіб – жінок та їх родин із представницями місцевої громади.

Переселенці отримають можливість розширити коло свого спілкування, отримати нові знайомства, реалізувати свої творчості здібності. До речі, одним із завдань проекту є створення зведеного аматорського жіночого хорового колективу.

Зустрічі відбуватимуться за ініціативи громадської організації «ВІСЬ», Українського жіночого фонду та підтримки Фундації Ч.-С. Мотта.



Переглядів: 2811
Поширень: 0