У лютому до Одеси з’їхалося близько 2000 гумористів, які вирішили спробувати власні сили в третьому сезоні шоу «Ліга Сміху», що транслюється на телеканалі 1+1. Серед 154 команд-учасників відбору приїхали й вінничани до міста на березі Чорного моря. Перша команда «The Beatles», у складі якої Андрій Трубніков, Олександр Небава, Ярослав Кубич і Еліна Мбані, а також відомі «Вінницькі перці» - Олександр Теренчук, Дмитро Голубєв, Василь Гуменюк та Ірина Сопонару і Олександр Онофрійчук, які для участі назвались просто й гучно - «Вінницькі».

Перший тур зуміли пройти 55 команд, але тренерам слід було обрати лише 14 учасників. Як і в минулому сезоні, готувати гумористів до найсмішніших виступів мають Оля Полякова, Юрій Горбунов, Олена Кравець, Олексій Потапенко, Антон Лірник, Сергій Сивохо та Ігор Ласточкін. До речі, до тих команд, які вже приймали участь у «Лізі Сміху» не мають права вставати їхні колишні тренери.

17 лютого ми мали змогу побачити в ефірі виступ команди «The Beatles». Вони були дебютантами на відборі, але виступ гідно оцінили судді. Оля Полякова навіть зазначила, що з такими вокальними даними вони можуть скласти конкуренцію тренерам-співакам.

«The Beatles»

«The Beatles»

На жаль, команді не вдалося потрапити до прямих ефірів. Першу частину виступів ви можете переглянути у відео 

24 лютого у другій частині гала-концерту «Ліги сміху» ми зможемо переглянути повний виступ «Вінничан», які підкорили суддів пародіями на Інспектора Фреймут та Дональда і Меланію Трапм і зуміли пройти далі. Учасник команди Дмитро Голубєв поділився з нами, що вони вирішили стати учасниками третього сезону, оскільки засумували за духом змагань.

«Вінничани»

«Вінничани»

- Якщо знають вінницьких у політиці, то вони мають бути й у гуморі. Наша перевага в тому, що ми з найкращого міста на планеті! Наш головний критик – глядач, адже якщо люди сміються, значить ми все робимо вдало, - прокоментував Дмитро Голубєв.

«Вінничани»

Співали, танцювали та пародіювали: як вінничани проривалися у третій сезон «Ліги Сміху»

У ефірі «Світанку» на телеканалі Віта Олександр Теренчук зауважив, що вихід в прямі ефіри – це вже перемога, адже команд було дуже багато. Також шоумен поділився, що телевізійна картинка – це лише вершина айсберга, адже за кулісами відбувалася постійна підготовка, мозкові штурми, репетиції. Також «Вінничани» зауважили:

- Є гарні команди-суперники, наприклад «Луганская сборная» -  наші друзі, тому бажаємо їм перемоги, а нам чемпіонства.



Переглядів: 5398
Поширень: 0