21, 22 березня 2017 року в МПМ пройшли рок-уроки для старшокласників міста. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом зі своїми викладачами Воєною І.С. та Майбородою В.В. у співпраці з гуртом «Sunrise» підготували цікаву програму за темою «Улюблені саундтреки». Ведучий лекції-концерту Юрій Постовий, вміло поєднав розповідь про відомі фільми, виконавців саундтреків з інтерактивним спілкуванням із глядачами.

В програмі лекції-концерту  прозвучали пісні  з кінофільмів «Трансформери-2», «Армагедон» , «Століття Якова», «Охоронець» тощо. Цікавий пісенний матеріал, професійне виконання творів юними вокалістами  з музикантами гурту «Sunrise» створювало гарну атмосферу. Глядачі із задоволенням підспівували  улюблені пісні та танцювали запальний рок-н-рол!

Для старшокласників Вінниці лунали улюблені саундтреки з відомих кінофільмів: в "Зорі" провели рок-урок

Для старшокласників міста в МПМ 11-13 квітня буде презентована нова концертна програма «Вітчизняний рок» , в якій прозвучать як улюблені, так і нові композиції найкращих українських рок-гуртів та виконавців : «Океан Ельзи», «Скрябін», «Друга ріка», «СКАЙ» , «О.Torvald» тощо.

Нагадуємо всім прихильникам рок-н-ролу, що 12 квітня  в Палаці мистецтв «Зоря» відбудеться традиційний концерт «День народження рок-н-ролу», в якому візьмуть участь  кращі вінницькі рок гурти, учасники та переможці відомих  музичних ТВ-шоу, гості з Житомира.

Для старшокласників Вінниці лунали улюблені саундтреки з відомих кінофільмів: в "Зорі" провели рок-урок

Гарний настрій, заряд позитивних емоцій  ГАРАНТУЄМО всім хто завітає  в МПМ 11-13 квітня ! Приходьте і самі переконайтесь: «Вітчизняний рок-круто!»



Переглядів: 2609
Поширень: 0