Дара Корній – українська сучасна письменниця, журналіст, волонтер приїде 31 березня о 17.00 до Вінниці і проведе у галереї «Арт-Шик» благодійну творчу зустріч з вінницькими прихильниками своєї творчості. Запросив письменницю до нас Народний художник України та відомий меценат Володимир Козюк, надихнувшись прочитанням твору авторки «Щоденник мавки». Вечір матиме благодійну складову – продаватимуть картини відомих вінничан, щоб виручити кошти на лікування хворої дівчини.

«Допоможіть врятувати життя! Я не знаю хто така Ольга Зелена, але знаю одне, вона маленька дівчинка і хоче жити! Вхід на творчу зустріч безкоштовний, але вдячний кожному, хто поділиться будь якими коштами! Будь які кошти кожен зможе залишити прийшовши, і не важливо, гривня це чи сто, важливо що від душі і для життя! Також на цьому заході будуть розіграні картини шляхом аукціону, які були намальовані на день міста нашими відомими вінничанами: Сергійом Капустою, Катериною Лукашик, Костею Ревуцьким, Людмилою Станіславенко, Сергійом Богачуком та мною особисто!», – написав запрошуючи на зустріч Володимир Козюк.

Володимир Козюк запрошує вінничан на благодійну творчу зустріч з львівською письменницею

Дара Корній – українська сучасна письменниця, журналіст, волонтер. Володар відзнаки «Золотий письменник України» (2016 рік). Пише і для дітей, і для дорослих. Автор 12 книжок (дві з яких написані у співавторстві). Працює в жанрі соціально-побутової прози та в жанрі міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов'янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди та замовляння. Народилася на Волині (с. Секунь, Старовижівський район). Закінчила журналістсько-редакторське відділення Української академії друкарства у Львові. Працює у Львівській національній академії мистецтв. Лауреат третьої премії конкурсу «Коронація слова-2010» за дебютний роман «Гонихмарник». Цей роман теж був удостоєний відзнаки «Дебют року» від видання «Друг читача» та став лауреатом премії асамблеї фантастики «ПОРТАЛ-2011» - «Відкриття себе» імені В. І. Савченко.



Переглядів: 2165
Поширень: 0