Вінничанка Інгрет Костенко, з якою нещодавно ми робили ексклюзивне інтерв’ю, зуміла прорватися до півфіналу у шоу «Голос країни». Саме вона представлятиме команду Потапа у наступному турі.

Зірковий тренер називає свою підопічну «лісовою красунею» і відзначає, що вона неймовірно оригінальна артистка. Для виступу у прямому ефірі Інгрет обрала пісню «Ой летіла зозуля».

Мені важливо, щоб в прямих ефірах Потап побачив мій потенціал, мою роботу, моє бажання працювати. Думаю, цей виступ буде вирішальним, - зазначила перед виступом співачка.

Виступ Інгрет Костенко у прямому ефірі викликав шквал оплесків. Зіркові тренери аплодували стоячи. Тіна Кароль не вперше хвалить виконавицю і називає її особливою.

Вперше на проекті я почула, коли хтось з виконавців взагалі грається з тембром. Я так скептично по молекулам розбираю твій виступ, тому що ти мені надзвичайно подобаєшся, бо ти глибока, бо ти музикант, і займаєш особливу нішу, - прокоментувала виступ Тіна Кароль.

Любий інший артист загубився би на фоні такого номеру. Іноді дивишся виступ артиста, і кліп гірший ніж пісня або пісня ніж кліп. Зараз було все настільки гармонійно. Ти вела за собою історію пісні, в тебе вселився її дух, - захоплено зазначив зірковий тренер Потап.

На своїй сторінці у соцмережі Інгрет Костенко подякувала всім, хто підтримав її виступ та віддав свої голоси:

Я хочу подякувати за колосальну підтримку, це просто нереально. Я не очікувала, що вас так багато. Завдяки вам і тільки, я йду далі. Моє сердце з вами! Дякую.



Переглядів: 3775
Поширень: 0