21 травня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. М. К. Садовського відбудеться концерт унікального українського колективу – Ukrainian Saxophone Ensemble. Молоді, але вже доволі відомі в Україні та за її межами майстри саксофону з різних куточків нашої країни готують велику концертну шоу-програму. Ідея виступу належить вінницькому саксофоністу і організатору Міжнародного фестивалю саксофонної музики ім. Адольфа Сакса Євгену Попелю. 

Серед інших звучатимуть мелодії написані Аланом Крепеном та сучасним французьким композитором Романом Занте, який пише музику для голлівудських фільмів.

Також звучатимуть Бах і Чайковський, Молінелі і Рахманінов, обов’язково П’яццолла, і, навіть, «Танець із шаблями» Хачатуряна. 


Ансамбль українських саксофоністів з французьким диригентом запрошує  вінничан на велику європейську прем’єру

А напередодні яскравого шоу, у День Європи, саксофоністи запрошують всіх насолодитись музикою на свіжому травневому повітрі! 20 травня, приблизно о 15.00, на ганку Вінницької музичної школи №1 вже зберуться разом саксофоністи з Одеси, Вінниці, Рівного, Хмельницького, Житомира, Умані, Запоріжжя, Києва, щоб потішити музикою вінничан та гостей міста. Увечері Дня Європи на сцені у парку можна буде побачити тріо дівчат-степісток, учасниць чемпіонату світу зі степу, які виконають номер разом з саксофоністами.

Ансамбль українських саксофоністів з французьким диригентом запрошує  вінничан на велику європейську прем’єру Ансамбль українських саксофоністів з французьким диригентом запрошує  вінничан на велику європейську прем’єру

А вже 21 травня на великій театральній сцені диригувати українськими саксофоністами вийде француз Роман Занте, який сам забажав приїхати до Вінниці, після того як переклав один зі своїх творів для унікального ансамблю. Молодий французький композитор закінчив Королівську консерваторію у Брюсселі з дипломом магістра по класу саксофону та диригування (клас професора Алана Крепена) та Університет UCLA у Лос-Анджелесі. Повернувшись у Європу був призначений головним диригентом бельгійського Cercle Royal Musical d’Aubange. Його п’єса «Фантазія на японську пісню» увійшла в обов’язкову програму міжнародного конкурсу саксофоністів Golden Saxophone-2017 у Києві. Зараз він пише музику для короткометражок та рекламних роликів у Лос-Анджелесі. Є номінантом Media Awards 2015 та володарем San Diego Film Awards 2016.

Ансамбль українських саксофоністів з французьким диригентом запрошує  вінничан на велику європейську прем’єру

Вінничани першими почують у такому виконанні різноманітні твори: як академічні, так і джазові, які були спеціально аранжовано для цього унікального складу музикантів. Після вінницького концерту Ukrainian Saxophone Ensemble вперше вирушить на гастролі Україною.

Ансамбль українських саксофоністів з французьким диригентом запрошує  вінничан на велику європейську прем’єру

Поспішайте замовити та купити квитки на концерт від Ukrainian Saxophone Ensemble! Це можна зробити будь-яким зручним способом - банківською картою VISA / MasterCard, онлайн через інтернет, а також готівкою - в касі або кур'єру, якщо замовите квиток з доставкою. Вартість квитків – 50-150 грн.



Переглядів: 2748
Поширень: 0