У рамках Всесвітнього дня захисту дітей мережа книгарень «Є» організовує квест для книгочитайликів. Змагання, подарунки та гарний настрій у просторах книгарні «Є» обіцяють організатори дійства.

Вінницькі школярі від 7 до 13 років мають чудову можливість провести Всесвітній день захисту дітей цікаво та пізнавально. Всі книгочитайлики запрошуються до участі у квесті в книгарні «Є» 1 червня о 12.00. Для цього потрібно лише попередньо зареєструватися до 30 травня за адресою: Вінниця, вул. Соборна 89 або за телефоном 093 006 22 85.

"Це будуть різнопланові завдання з пошуком книжок, розгадуванням ребусів та виготовленням саморобок. Найцікавіше – це можливість заволодіти простором книгарні, створити атмосферу “броунівського руху” поміж стелажами", -розповідає один із організаторів дійства арт-менеджер книгарні «Є» Олександр Вешелені.

1 червня вінницьких школярів запрошують відзначити  свято цікаво та пізнавально: в книгарні "Є" підготували квест

Подібні квести відбуватимуться у всіх книгарнях «Є» по Україні і завдання також для всіх книгочитайликів однакові. Стартують вони одночасно, тому школярі зможуть відчути себе частиною великого дійства, яке охоплює всі куточки нашої країни. У Вінниці квест для малечі проводитимуть працівники книгарні, які залюблені в дітей і дитячу літературу — це і консультанти, і адміністраторка, і арт-менеджер.

"Завдання будуть на перевірку знань про найпопулярніші українські та зарубіжні дитячі книжки, але також уваги та кмітливості. І ще важливе вміння працювати в команді", – розповідає Олександр.

Звичайно, організатори готують цікаві подарунки, але наразі це сюрприз для учасників квесту. Тут найголовніше, що переможцем може стати кожен, от тільки в різних номінаціях.

Квест відбуватиметься у приміщенні книгарні і триватиме близько 2 годин.



Переглядів: 3288
Поширень: 0