15-16 липня, з 10.00 ранку до 22.00 у міському парку буде велелюдно – на чудові вихідні із найкращими українськими виробами та розвагами вінничан запрошує фестиваль «У пошуках Made in Ukraine». На свіжому повітрі зберуться найкращі виробники усього українського, яких вже кілька років поспіль відшукує по всій Україні блогерка Юлія Савостіна та команда проекту.

Для пані Юлії все почалося з експерименту: з лютого 2013 року й протягом 365 днів вона споживала винятково українські товари і писала про це в блог на Delo.ua. Свого часу Юлія Савостіна зробила кар'єру на українському ТБ: працювала репортером новин на СТБ, вела й продюсувала програму «Ділові факти» на ICTV, була виконавчим продюсером телеканалу «Кіно». А ще - друкувалась у пресі (журнали «Думка» і «Профіль. Україна»), пізніше деякий час займалася бізнесом. Потім у неї виникла ідея експерименту, який, за словами Юлії Савостіної, круто змінив її життя, повернув у журналістику та відкрив нові перспективи.

Наступного тижня у Вінниці відбудеться фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

Випадково спробувавши дешевий, але якісний блиск для губ від українського виробника, Юлія Савостіна взялася за справу. Вже перший фестиваль, що відбувся три року тому зібрав кілька десятків виробників якісного українського продукту. Фестиваль-ярмарок «У пошуках Made in Ukraine» схожий на великий універмаг, де можна купити все від українського виробника: від зубної пасти і косметики до одягу, взуття та замовлення меблів. Тепер все на власні очі побачить Вінниця!

Наступного тижня у Вінниці відбудеться фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

На фестивалі у парку буде презентовано 75 найкращих українських виробників. Всі товари яких перевірені за якістю, представлені за адекватними цінами та з чудовим сервісом. Під час фесту можна валятись на траві, слухати музику, відпочивати. Перекусити буде чим смачно та поживно – на фесті працюватиме фуд-корт з 15 найрізноманітніших кухонь світу. Особлива увага - дітям. Розваги для дітей, малювання, аніматори, ігри, майстер-класи - і все це на свіжому повітрі. Instagram-фанатам - величезна фотозона, для чотирилапих друзів - фотозона для тварин і багато місця для прогулянок. Вхід вільний!



Переглядів: 5092
Поширень: 0