На початку липня, на березі Азовського моря пройшов міжнародний фестиваль "Східна німфа 2017".

Учасниці вінницької танцювальної студії "Шахіна" вибороли на фестивалі 47 призових місць, 7 кубків і стали володарями Гран-прі. Журі і глядачі підкорились їхнім номером "Єдина Україна".

Враженнями від фестивалю поділилася із "Містом" засновниця танцювальною стідії "Шахіна" Діана Подолянчук.

- Конкурсна програма тривала два дні на березі Азовського моря у Кирилівці. Змагання розпочалися о 8.00 ранку і закінчилися о 21.00. Організатори були вражені, що ми 14 годин провели у дорозі і показали гарний результат. Найбільше всіх уразив номер "Єдина Україна". У цьому номері танцюють дітки і матусі, а у кінці із жовтих і блакитних шалей складають прапор України. У кінці цього виступу учасники фестивалю почали вигукувати "Слава Україні! Героям слава!", - розповіла Діана Подолянчук.

Танцівниці студії "Шахіна" привезли до Вінниці Гран-прі міжнародного фестивалю "Східна німфа 2017"

Загалом із Вінниці на міжнародний фестиваль "Східна німфа 2017" поїхало 45 учасників. Наймолодшій учасниці - 6 років, найстаршій - 35 років.

- На змаганнях ми вибороли 47 призових місць, 7 кубків і стали володарями Гран-прі міжнародного фестивалю на Азовському морі як наймасовіша найрезультативніша школа танцю. Організатори були вражені нашим колективом, підготовкою. Та й загалом сказали, що за 5 років у них такого масового колективу ще не було. Варто відзначити, що наші виступи були із акробатичними номерами, що у східних танцях рідко застосовується. Ми змогли здивувати, - ділиться емоціями засновниця танцювальної студії Діана Подолянчук.



Переглядів: 2885
Поширень: 0