Цього літа кожен митець, який проживає на території нашої країни, зможе продемонструвати свій талант на мистецькому пленері «Кращий художник». Участь у ньому є абсолютно безкоштовною. До 4 серпня бажаючі взяти участь заповнюють заявку, де зазначають 10 фотографій своїх робіт (у техніці живопис та масло), резюме та відео-,фотофіксацію створення одного етюду з натури.

Деталі та заявка для участі вказані у положенні пленеру (У ПРИКРІПЛЕНОМУ ФАЙЛІ НИЖЧЕ)

Усі твори оцінює журі, до складу якого входять провідні українські художники, мистецтвознавці, представники організаторів та партнерів пленеру. На основі надісланих заявок журі відбирає 10 художників, які братимуть участь у даному проекті. Для них організатори забезпечують проживання, харчування та художні матеріали для проведення пленеру.

Організаторами заходу є департамент культури Вінницької міської ради, КЗ «Центр концертних та фестивальних програм», ВОГО «Лабораторія актуальної творчості», народний художник України Володимир Козюк. Проект відбувається за підтримки Міністерства культури України.

Під час проведення пленеру будуть організовані творчі майстерні, майстер-класи, обмін досвідом роботи. Усі його учасники отримають дипломи, цінні подарунками та інші відзнаки від партнерів заходу.



Переглядів: 3070
Поширень: 0