ФОТОРЕПОРТАЖ

13-й за рахунком викликав у його організаторів з міського палацу мистецтв "Зоря" законне відчуття легкої занепокоєності. І не тільки за для містичності цифр. Світ все ще ніяк не розпрощається з економічною кризою, а шоу красунь з задоволень не дешевих. Але куратор проекту Євген Майданик разом з командою однодумців вирішив все ж поборотися з мінливістю долі, і помноживши 13 на 3, задіяв в якості спонсорів та партнерів шоу 39 різних фірм і торгових марок. Напевно завдяки цьому церемонія нагородження і розподілу подарунків була найтривалішою за всі попередні роки.

Всі 16 учасниць фіналу отримали подарунки від генерального спонсора, ювелірного центру «Діадема», головного мецената, дизайнерського дому сантехніки та плитки «Гассиб», спеціального спонсора фінтес клуба преміум класу «Супер сет», офіційного спонсора мережі магазинів порцелянового посуду «Елеганс», салону «Водолій», стоматологічного центру «Рапід». Також традиційним подарунком для дівчат стали купальники від міського голови Володимира Гройсмана та квіти від дизайн-студії «Вікторія».

Анна Шелудько - Міс "За красивые глазки"

Церемонію нагородження розпочали з не офіційної номінації газети «Місто» «За красивые глазки». Їх подарунок дістався студентці вінницького торговельно-економічного інституту Анні Шелудько.

Анна Шелудько

Але напевно не тільки цим на все життя запам\'ятається дівчині святковий вечір. На очах затамувавшого подих залу прямо на сцені її хлопець запропонував їй свою руку і серце. Зашаріла дівчина відповіла: "Так". Всі полегшено зітхнули...

Юлія Сікорська - Міс "Найчарівніша посмішка", Міс мас-медіа, Міс глядацьких симпатій

Ще одну не офіційну номінацію від газети «Незалежний кур’єр», «Найчарівніша посмішка» і подарунки від мережі аптек "На здоров\'я" виборола студентка вінницького торговельно-економічного інституту Юлія Сікорська. На цьому подарунки для Юлії не закінчились. Не пройшло і 5 хвилин, як мас-медійне журі назвало її «Міс мас-медіа 2010». Далі черга вибирати свою міс дійшла до глядачів. І знову доля була прихильна до Юлії Сікорської!

Катерина Чайка - Міс Інтернет

«Міс Інтернет». Всього за всіх учасниць конкурсу у мережі проголосувало більше 40 тисяч віртуальних цінителів дівочої краси з 26 країн світу. У запеклій боротьбі з результатом 4805 голосів престижний титул дістався студентці вінницької філії київського університету культури і мистецтв Катерині Чайці.

Катерина Бабакаєва - Міс Клінков

Чоловічий клуб «Клінков» назвав своєю міс Катерину Бабакаєву і від всієї мужньої спільноти подарунок їй вручив почесний голова клубу Анатолій Коган .

Вікторія Дичук - Міс Діадема

Престижну номінацію «Міс Діадема» від генерального спонсора і ювелірний дарунок від братів Георгія та Олександра Дерунів отримала Вікторії Дичук.

Юлія Стратегопуло - Міс Елеганс

Першою номінанткою «Міс Елеганс» було оголошено Юлію Стратегопуло. Тепер зустрічаючи дорогих гостей вона буде сервірувати стіл посудом від офіційного спонсора мережі магазинів порцелянового посуду «Елеганс».

Юлія Балахонова і Анастасія Громова - віце-міс 2010

Двома рівноправними Віце-міс-2010 стали студентки вінницького торговельно-економічного інституту Юлія Балахонова і Анастасія Громова. До почесних номінацій додалися подарунки від стоматологічного центру «Рапід», а давній друг конкурсів краси у Вінниці туроператор «Укрвіза» запросив дівчат за першим їх бажанням відвезти на екскурсію до Будапешту та Відню.

Юлія Стратегопуло - Міс Вінниця 2010

І нарешті кульмінація конкурсу – номінація «Міс Вінниця». У цьому році цей титул, стрічку переможниці, ексклюзивну корону від генерального спонсора ювелірного центра «Діадема», подарунок від головного мецената дизайнерського дому сантехніки і плитки «Гассиб», путівку до Туреччини на двох від туроператора «Coral Travel», річний абонемент на заняття у фітнес клубі преміум класу «Супер сет», від спеціального спонсора та сертифікат на фото сесію від «Фото Файн студії» отримала студентка вінницького торговельно-економічного інституту Юлія Стратегопуло. Саме вона у травні місяці представлятиме Вінницю на 20-му ювілейному Національному конкурсі краси «Міс Україна – 2010».

Голову журі почесного президента Національного комітету "Міс Україна" киянина Сергія Матяша складно підозрювати в заангажованості. А Сергій сказав, що за останні роки давно вже не бачив на регіональних конкурсах краси такого сильного підбору учасниць. Зважаючи на його репутацію є сенс вірити, що це не черговий комплімент.

Саме шоу пройшло дуже динамічно. Постійний ведучий конкурсу легендарний КВНщик з Дніпропетровська Євген Чепурняк дотепно обігравав неминучі шорсткості живого спілкування з залом. Навіть від імені чоловічого клубу "Клінков" нагородив глядача, який не злякався придбати квиток в 13 ряд на 13 місце. Між виходами конкурсанток програму урізноманітнили прекрасні номери, серед яких особливо хочу відзначити чудове бельканто у виконанні дуету "Vivo Per Lai", шикарний джазовий ансамбль "Boogie Dancer" та тріо барабанщиків "Мартові".

Готуючись до шоу організатори спеціально не присвоювали жодної з дівчат номер 13. Переможниця Юлія Стратегопуло виступала під номером 3. І як тепер не повірити у містичну силу нумерології - трійка все-таки зіграла свою роль!

ФОТОРЕПОРТАЖ


Переглядів: 9662
Поширень: 0