До участі було запрошено усіх молодих людей, які мали бажання спробувати себе у якості акторів, сценаристів та режисерів.

За умовами фестивалю кожна команда методом жеребкування обрала кінострічку, на яку підготувала ремейк. Також, тривалість кожного відео мала становити не більше 8 хвилин.

Усі команди були зареєстровані в соціальних мережах. Головний приз – 3000 грн. дістався команді «WIVE» з ремейком на культовий фільм «Шерлок Холмс». Крім того, були окремо визначені і інші номінації, за які учасники отримали оскари : краща жіноча роль – команда «Креатив corporation», краща чоловіча роль – команда «101 поверх», кращий реквізит – команда «Креатив corporation», найкраще звукове супроводження – команда «Шевапродакшин», найкраща режисерська робота – команда «Soul prodaction», глядацькі симпатії – команда «Мы из меда».

У Вінниці відбувся фінал третього фестивалю кіноремейків «Шведінг»

У Вінниці відбувся фінал третього фестивалю кіноремейків «Шведінг»

У фестивалі зареєструвались 13 команд, участь взяли – 7. Також, є цікаві «фішки», щоб отримати додаткову кількість балів. Потрібно було добавити в своє відео фразу: «З Днем народження, Вінниця» або «Всі дороги ведуть до Вінниці» на фоні історичного місця. Титри повинні були виконані власними руками та обов’язкова мова шведінгу є українська.

У Вінниці відбувся фінал третього фестивалю кіноремейків «Шведінг»

Організатори заходу: Вінницька молодіжна рада, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання», Відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.



Переглядів: 2814
Поширень: 0