23-24 вересня Вінниця житиме у ритмі джазу!

Підтримуючи звання осінньої джазової столиці України, цього року ХХІ міжнародний джазовий фестиваль вражатиме легендарними іменами, виступами найвідоміших джаз-бендів світу, новим проектом – «КіноДжаз», величезною кількістю сюрпризів і навіть світовими прем’єрами.

Презентуючи все шалене жанрове розмаїття сучасного джазу, вінницький фестиваль, що є найстарішим в Україні!, не зрадить незмінним традиціям.

Вас чекає музика виключно найвищого ґатунку, професійний живий звук, довершена організація і зірковий склад учасників.

23-24 вересня у концертній залі Філії НCТУ «Вінницька регіональна дирекція ВІНТЕРА» (вул. Театральна, 15) вінничани та гості міста будуть насолоджуватися музикою 8 найбільш знаних та оригінальних джазових колективів з 9 країн світу!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

До 20 вересня знижки 21 % на квитки на всі концерти фестивалю #VinnytsiaJAZZfest!

Замовляйте квитки за телефоном: (0432) 690 – 025 і купуйте у один клік на сайтах www.jazz.vn.ua та http://bilet.vn.ua.

Інформаційний центр фестивалю працює щодня з 10.00 до 19.00, без вихідних, у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К. А. Тімірязєва (вул. Соборна, 73).

Також квитки продаються у касах міста: ТСК «Магігранд» (10.00-21.00), ТЦ «Петроцентр» (10.00–20.00), театрі імені Садовського (13.00-19.00), Вінницькій обласній філармонії (13.00-18.30), Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва (10.00-19.00).

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ VINNYTSIA JAZZFEST-2017

23 ВЕРЕСНЯ (СУБОТА)

17.30

1 відділення - KOLOYOLO (Україна)

Жанр: етно-джаз, worldmusic

Склад: Микола Гончаренко (гітара, вокал), Ольга Гончаренко (бандура, вокал), Андрій Мороз (перкусія).

 Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

Чарівні звуки бандури, віртуозна гітара, заворожливі ритми перкусії, приголомшливої глибини голос вокалістки Олени Гончаренко… Легка, приємна, таємнича і така особливо-манлива музика «KoloYolo» - це суцільна імпровізація, магія та політ за межі - себе і Всесвіту! Унікальний всеукраїнський музичний проект «KoloYolo» доведе, що етно і джаз – не просто сумісні, а ніби створені один для одного!

Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

2 відділення - Тріо ВОЛОДИМИРА ТАРАСОВА (Литва)

Жанр: авторський джаз і суцільна імпровізація!

Склад: Володимир Тарасов (ударні, перкусія), Людас Моцкунас (кларнет, саксофон), Євгеніюс Каневічюс (бас, електроніка).

Віртуозні сюрпризи від джазових світил Європи! Почувши Тріо Володимира Тарасова, ви переконаєтеся, що у світі не існує звуків, які були б непідвладні цим майстрам імпровізацій. Кожний концерт тріо – унікальний! Його учасники НІКОЛИ! не обговорюють програму майбутнього виступу. Такий підхід став непорушним правилом ще під час запису їхнього першого альбому «Intuitus». Готуйтеся до незабутніх сюрпризів від легендарного Володимира Тарасова!

 Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

21.00

1 відділення - Квартет МІШЕЛЯ МАЙСА (Люксембург, Франція, Німеччина)

Жанр: джаз-ф’южн

Склад: Мішель Майс (барабани), Гендрік Ханріот (фортепіано), Стефан Голдбах (контрабас), Аліса Клейн (тромбон, вокал).

У їхньому стилі свобода та експериментальні імпровізації зустрічаються зі стандартними композиціями та електронними технологіями. Звукові ефекти - фірмова «візитівка» Квартету Мішеля Майса, яка розвивається від концерту до концерту! Музиканти працюють від джазу, народної і класичної музики до електроніки, панку та металу, пропонують безліч стилістичних можливостей, які створюють дуже персональну та унікальну музичну ідентичність Квартету Мішеля Майса.

 Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

2 відділення - Проект DAS HOBOS (Німеччина)

Жанр: експериментальний джаз, «музика сучасних залізниць та урбаністичних лінощів».

Склад:Лео Хопфінгер (вокал, гітара, губна гармоніка), Том Сімонетті (барабани, електроніка), Френк Нагель (гітара, гітарний синтезатор, бас).

Меланхолійні мелодії цих мюнхенських геніїв одержали високі оцінки критиків у себе на батьківщині. А концерти «дорожніх пісень, що звучать на тлі мрячного нічного пейзажу, як у фільмах Девіда Лінча» збирають повні зали. Натхнення для створення своїх вражаючих джазових експериментів музиканти DAS HOBOS знаходить…у старих залізницях. Власну музику називають «музикою урбаністичних лінощів», а свої чарівні, майже медитативні мелодії визначають як «саундтрек сучасних залізниць».

Таку шалену суміш ви точно не забудете!

 Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

24 ВЕРЕСНЯ (НЕДІЛЯ)

17.30

1 відділення - ЯН ГУННАР ХОФФ (Норвегія) – рояль

Жанр: класичний скандинавський джаз

Один з найвідоміших музикантів Норвегії, піаніст і композитор Ян ГуннарХофф представить свою сольну авторську програму фортепіанного джазу - ліричного й медитативного, наповненого магічних глибин і мелодійної чуттєвості. Стиль Хоффа формувався на стику академічної класики, прогресивного року, поп-музики і джазу. Його записи вражають широтою музичного мислення. У вас буде унікальна можливість вирватися зі звичної суєти великого міста й поринути у неквапливий музичний світ, який за допомогою 88 рояльних клавіш створить один із найбільш самобутніх музикантів північного королівства Норвегія…

Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

2 відділення - Тріо ЙОРГА ЛЯЙХТФРІДА (Австрія-Словаччина)

Жанр: авторський класичний джаз

Склад: Йорг Ляйхтфрід (рояль), Штефан «Пішта» Бартус (контрабас), Хуберт Брундлмаєр (ударні)

Ліричний, яскравий, потужний – у творчості цього колективу все, чим збагачується маленька річка, перетворюючись на великий стрімкий потік: чарівність, звучність та інші несподівані прикраси. На концерті глядачі почують авторські п'єси лідера тріо, котрі ніби дзеркало відображають все різноманіття сучасного джазу, а також оригінальні аранжування композицій, які незвично бачити у джазовому контексті. Від Посольства Австрії в Україні Тріо ЙоргаЛяйхтфріда отримали грант на створення джазових творів спеціально для вінницького джазового фестивалю! Тож готуйтеся до світових прем’єр!

Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

21.00 - На особисте запрошення Валерія Коровія та Сергія Моргунова

1 відділення - Проект BATUNGA &The SUBPRIMES (Франція)

Жанр: афро-фанк, замішаний з енергійним джаз-роком та істинно новоорлеанською ейфорією.

Склад: Люсьєн Ларкер (сузафон), Жюльєн Рашеді (тромбон), Борис де Лопер (малий барабан), Матьйо Агню (великий барабан), Тібо Мерль (саксофон), Жюльєн Мерсьє (труба), Грегорі Алазай (банджо).

Чаклуючи на усім звичних трубах і саксофонах та екзотичних банджо й сузафоні, безбашні парижани запрошують вас у яскраву подорож по континенту афро-фанку, замішаного з енергійним джаз-роком та істинно новоорлеанською ейфорією мідних духових інструментів! У своїй музиці виконавці передають тонку меланхолію втраченого раю, наповнену спалахами несподіваної радості. Але головне тут – танцювальний настрій! Музична філософія Batunga проста і доступна кожному - незалежно від віку, освіти і рівня доходів! Танцюй, співай і грай прямо зараз, не чекаючи іншого, більш підходящого моменту! Життя б’є ключем тут і зараз!

 Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

2 відділення - Тріо САЙРУСА ЧЕСТНАТА (США)

Жанр: класичний американський джаз.

Склад:Сайрус Честнат (рояль), Ерік Уілер (контрабас), Кріс Бек (барабани).

Унікальна можливість почути справжній «чорний» джаз у виконанні кращого піаніста сучасності, культового і легендарного СайрусаЧестната! Феєрверк віртуозності і задушевна лірика, госпел і блюз, потужний свінг і вигадливі афро-кубинські ритми – все це пролунає спеціально для вас у новій програмі Тріо СайрусаЧестната! У нестримних ритмах можна буде почути природну міць і простоту раннього свінгу, а також мелодизм і сучасну лірику власних композицій Честната, у яких гострота ритму поєднується з виразністю й чуттєвістю. У Вінниці партнерами СайрусаЧестната стануть бруклінський контрабасист ЕрікУілер і філадельфійський барабанщик Кріс Бек. Не пропустіть зустріч з легендами джазу!

 Лічені дні до фестивалюVINNYTSIA JAZZFEST! Повна програма

  • Головний організатор ХХІ міжнародного джазового фестивалю «VINNYTSIA JAZZFEST-2017» - Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля.
  • Фестиваль проходить за підтримкиВінницької обласної державної адміністрації, Вінницької міської ради, Міністерства культури України.
  • Генеральний телевізійний партнер - Філія НСТУ «Вінницьк арегіональна дирекція ВІНТЕРА».
  • Генеральний партнер телевізійної трансляції: Мережа чудових турагентств «МЕР-КА-БА».
  • «МЕР-КА-БА» - Куди приводять мрії!
  • Офіційний кавовий партнер фестивалю - кав’ярня «ЧОРНА КІШКА, БІЛИЙ КІТ».
  • Співорганізатори: Вінницька обласна філармонія, Центр концертних і фестивальних програм, «Афіша Вінниці», компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».
  • Іноземні партнери фестивалю: Посольство США в Україні, Посольство республіки Німеччина в Україні, Посольство королівства Норвегія в Україні, Посольство республіки Литва в Україні
  • За підтримки: Баварський дім в Одесі, Гете інститут в Україні, Литовський культурний інститут в Україні, Австрійський культурний форум, агенція music:LX, Universityoftromso.
  • Генеральний інформаційний партнер – RIA.
  • Джазовий стиль ведучих від Авторського ательє Людмили Квєтної.
  • Зачіски ведучих від Студії краси «IndBeauty».
  • Офіційний перевізник - таксі «Магніт».
  • Приймає готель «Франція».
  • Медіа-партнери: телеканал «ВІТА», телеканал «Вінниччина», радіо «Місто над Бугом», радіо «Ера FM», газета «33 канал», газета «Місто», «Газета по-українськи», журнал «Свадьба года», журнал «Країна», 20minut.ua, myvin.com.ua, vinnitsaok.com.ua, vindaily.info, vezha.vn.ua, vlasno.info, vinnitsa.info, i-vin.info, vinbazar.com, vip.vn.ua, likebb.com, moemisto.ua.



Переглядів: 3564
Поширень: 0