Познайомитись з українцем, якого знають як унікальну людину у світі, почути та побачити на власні очі як можна видобувати з фортепіано 19 нот за секунду і  пірнути у цей музичний потік можна на концерті Любомира Мельника у Вінницькій обласній філармонії вже у середу. Квитки тут.

Вінничан запрошують на вечір безперервної музики Вінничан запрошують на вечір безперервної музики

Ще на початку 80-х він розробив власну нотацію і техніку гри надшвидкого арпеджіо, написавши безліч творів з її використанням. Але ніхто на світі крім нього не здатен зіграти так блискавично, тому він концертує сам і вражає слухачів своїм володінням інструментом. 

Вінничан запрошують на вечір безперервної музики

Мелодизм його творів виникає внаслідок накладення і взаємодії обертонів, які виникають з цілих лавин і шквалів нотних потоків. Ритм та швидкість змінюються невловимо та плавно, мов пориви вітру чи хвилі океану. До нескінченого океану звуків запрошено всіх і кожного вже о 19.00 20 вересня.

Вінничан запрошують на вечір безперервної музики

Пану Мельнику 68 років. Композитор вчився у Канаді, мешкав у Франції, працював у Паризькій опері. Зараз, як він каже, живе у різним містах світу. Майже все своє життя він був невизнаний. Світ класичної музики не приймав його. У своїх інтерв'ю Мельник розповідав, що йому доводилося голодувати в Парижі, грати в готелях, де його ніхто не слухав. Він боїться, що його музика може померти разом з ним. А сьогодоні у нас всіх є шанс почути…



Переглядів: 2486
Поширень: 0