Львівський скрипаль-віртуоз Святосв Кондратів гратиме спеціально для вінничан в приміщенні Вінницької обласної філармонії 4 жовтня о 18:30. Квитки вже можна придбати у касі Вінницького будинку офіцерів, у ЦУМі та на concert.ua.

Детальна інформація за номером: 063 724 97 19.

Ціни: 120-260 грн.

Скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів вперше завітає до Вінниці

Музикант побував майже на всіх континентах, звуки його скрипки мандрували дивовижними фьордами Норвегії, величними дюнами Сахари, чарівною Венецією та прохолодною Балтикою і ось, нарешті, він вперше здійснить турне Україною з програмою «Світ очима скрипаля». Тур розпочнеться вже сьогодні у Хмельницькому. 

Скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів вперше завітає до Вінниці

Шалена енергетика та харизма скрипаля Святослава Контдратіва створюють у слухачів незабутній настрій. Його легка та водночас глибока музика спонукає мріяти та вірити, що всі мрії здійсняться. Кондратів грає музику в стилі pop-violin. Це стильні, сучасні композиції для скрипки, які отримують все більшу популярність серед прихильників музики.

Скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів вперше завітає до Вінниці

Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну академію ім. М. Лисенка. Потім була ціла низка столичних проектів: він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх; разом з етно-проектом об'їздив усю Америку та Канаду; його запрошують на шоу «Голос країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст.

Музичний досвід Святослава настільки великий та різноманітний, що дозволяє йому у своїй творчості поєднувати будь-які жанри, міксувати безсмертну класику із сучасними стилями та напрямками. Саме тому музика, яку створює та виконує скрипаль, така різнобарвна та колоритна. Музичні відео, які знімає Кондратів у різноманітних куточках світу, мають шалену популярність у користувачів інтернету. Нещодавно відбулась прем'єра нового відео на трек «Kupala», що знімався на мальовничій Буковині. Кліп вийшов надзвичайно атмосферним і романтичним, і вже завоював серця тисячі прихильників інструментальної музики.

Святослава Кондратіва сміливо можна назвати мультиартистом. Адже він зібрав свій власний унікальний оркестр, пише та створює для нього аранжування та є його керівником і диригентом! Родзинкою колективу є його незвичний склад, де симфонічна група, при потужній підтримці естрадного бенду, забарвлюється чудовим колоритом українських автентичних інструментів. Це єдиний оркестр в Україні, який не переграє чужі хіти, а створює свої власні!

І почути це все буде нагода у вінничан вже скоро, а тим часом скрипаль такими слова запрошує на концерт: «Дорогі мої шанувальники! Зустріч з вами для мене хвилююча радість та велика відповідальність! Ми щодня багато та наполегливо працюємо щоб створити для вас одну з найкращих та найцікавіших програм за участі її величності Скрипки! Приходьте всі, хто любить скрипку, і хто буде на такому концерті вперше. Програма концерту складатиметься з різноманітних чудових композицій, тож цікаво буде всім! Беріть з собою друзів, і ми разом будемо мандрувати цим безмежним світом. Я буду розповідати вам про нього разом зі своєю скрипкою, бо саме так і називається моя нова програма – «Світ очима скрипаля»!»



Переглядів: 2819
Поширень: 0