Книгарня «Є» та видавництво Nebo BookLab Publishing запрошують на презентацію артбуку «Галерея чуття», яка відбудеться 28 жовтня. Учасники: Катерина Калитко, Сергій Татчин, Світлана Привалова. Початок – о 16.00.

До збірки увійшла лірика Сергія Жадана та Галини Крук, Катерини Калитко та Сергія Татчина, Юрія Строканя та Лесі Мудрак, Ігоря Астапенка та Юрія Вітяка, Джона Гнатіва та Ірини Кулянди, Сергія Савіна та Дмитра Журавля. У «Галереї чуття» використано роботи Андрія Задоріна – талановитого білоруського художника. Його картини входять до колекцій Третьяковської галереї, Мінського музею сучасних мистецтв, Музею Вікторії та Альберта та навіть Британського музею, а також до чисельних приватних колекцій. У живописі автор жадає зрозуміти себе та навколишній світ. Такий підхід розкриває душу та робить його справжнім митцем.

Про найцінніші в світі почуття

Книга має кілька головних героїв – це місто і людина, яку це місто приховує. І поєднуються тут міста завдяки почуттю любові, що спонукає нас на хвилювання-листування. Поети фактично презентують частину української мапи – Харків, Вінниця, Тернопіль, Львів і, звичайно, Київ. На презентації вінницькі поети Катерина Калитко і Сергій Татчин почитають вірші про найцінніші в світі почуття.



Переглядів: 2597
Поширень: 0