Вчора відбулась прем'єра нового кліпу від вінницького гурту "ТіК" "Волошки"

Кращий Святковий Гурт України ТІК разом із творчою командою та акторами популярного серіалу «Коли ми вдома. Нова історія» на телеканалі СТБ презентують новорічно-побутовий детектив про дорослий контакт зі Снігуркою – святкове зимове відео на амурну літню композицію Волошки.

Як відомо, кожна серія третього сезону улюбленого проекту українських глядачів «Коли ми вдома. Нова історія» на телеканалі СТБ відкривається піснею від Кращого Святкового Гурту України – ТІК, яку лідер колективу Віктор Бронюк написав спеціально для серіалу.

Але творча співпраця телевізійників та музикантів цим не обмежилась. У передноворічний період глядачі побачать серії «Коли ми вдома» з гуртом ТІК. А вже зараз – музичне відео Волошки із новорічними пригодами гурту ТІК та акторів серіалу «Коли ми вдома».

На жаль, з роками ми припиняємо вірити у Діда Мороза. Але деякі ще вірять у Снігурку, яка може подарувати справжні дива. Треба лише викликати її у казковий час. І головне – нічого не переплутати, – посміхається лідер гурту ТІК Віктор Бронюк. – Наше нове відео – теж свого роду диво. Зимові пригоди на композицію із літньою назвою Волошки. Новорічно-побутовий детектив про дорослий контакт зі Снігуркою.

Новорічні "Волошки" від гурту ТіК

До речі, Віктор Бронюк є автором ідеї кліпу. І в кадрі ми бачимо реальну родину співака – дружину Тетяну та дітей Єву і Даню.

Приємного перегляду!



Переглядів: 4874
Поширень: 0