Відучора у Новорічній Резиденції Святого Миколая зайняв своє місце Санта Клаус. 28 грудня його змінить Зірковий Дід Мороз (Анатолій Борсюк). Церемонія зміни відбудеться солодким турніром з шашок між Санта Клаусом та його командою помічників та Дідом Морозом і його командою.

Розклад роботи резиденції: в будні з 16:00 по 20:00, у вихідні та святкові з 14:00 по 19:00. Найактивнішим дітям будуть вручені сертифікати на казкову новорічну подорож «Вінниця новорічна» вінницьким трамваєм «VinWay», який курсуватиме у п’ятницю о 19:00, у суботу та неділю на 17:00 та 18:00.

Святкові заходи у Вінниці в останній тиждень цього року

27 грудня біля найбільшої ялинки міста у парку о 19:00 розпочнеться розважальна програма «З передзвоном на поріг вже ступає Новий рік». 28 грудня о 19:00 слухайте новорічний концерт «Свято наближається», а 29 грудня о 19:00 – концерт «Новий рік – на поріг» від вихованців Центру розвитку дітей та юнацтва «Дивосвіт».

На площі Ліверпуль продовжує свою роботу «Новорічна пошта», де всі бажаючі можуть написати листа, або вітальну листівку друзям і рідним, або ж казковим персонажам.

Святкові заходи у Вінниці в останній тиждень цього року

А на майдані Незалежності усі бажаючі можуть сфотографуватися біля Різдвяного Вертепу.

Святкові заходи у Вінниці в останній тиждень цього року

Святкові заходи у Вінниці в останній тиждень цього року

У суботу, 30 грудня, відбудеться святковий парад Дідів Морозів та Снігуроньок. Традиційно захід організовують відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Вінницька молодіжна рада та Центр підліткових клубів «Vin Smart». Учасники святкового параду о 13.00 збиратимуться біля школи №2. Звідти вирушать до Головної ялинки міста, що у Центральному парку. Після чого підуть на площу Героїв Небесної Сотні, до Новорічного містечка та торгових центрів  «Sky Park» і «Мегамол».

Святкові заходи у Вінниці в останній тиждень цього року

30 грудня о 17.00 біля ялинки у Центральному парку розпочнеться святкова програма «Новорічне рандеву», а о 19.00 відбудеться перший відбірковий тур караоке-шоу «Зірка на ялинці». Цей захід у Вінниці відбуватиметься вперше. Концепція його не надто відрізняється від концепції відомого усім телевізійного шоу «Караоке на Майдані». З двох відбіркових турів отримаємо 6 фіналістів, які і ввійдуть у Гала-концерт самого шоу, що відбудеться в день закриття Головної ялинки міста. Також, зібрані гроші під час відбіркових турів, за бажанням учасників можна буде передати у Благодійний фонд «Подільська громада» на подарунки для дітей позбавлених батьківського піклування та дітей сиріт.



Переглядів: 3949
Поширень: 0