З Днем народження ROCK`N`ROLL!

У нашому місті є традиція святкувати день народження цього музикального стилю 12 квітня. Саме цього числа у 1954 році американець Білл Хейлі та його група "Комети" запустили у обіг свій знаменитий хіт "Рок на протязі доби". Уже багато років дійство вінницького святкування цієї дати ініціюється відомим музикантом та композитором Олександром Молодикою і його групою "Клондай бенд". Олександра морально підтримує вінницький рок-клуб, матеріально міський палац мистецтв, смачно ресторан "Маклауд" та ексклюзивно магазин "Мобі Дік". Цього разу "Клондайку" на сцені склали гарну компанію вінницький гурт "Бандідос бенд", київські "Оутер Спейс" та "ТексМекс". Дуже доречними у програмі виявились цитати з раритетного фільму 1956 року "Рок на протязі доби". А відкривала шоу 10-річна Олена Гернега з незабутнім хітом Елвіса Преслі "Hard Headed Woman".

Далі господарі майданчика "Клондай бенд" видали на гору півгодинний сет цікавої суміші року, фолку та якісної ретро-поси. Особливо запам\'ятався оригінально зіграна каверн версія знаменитого "Готель Каліфорнія".

Продовжили тріо вінницьких "бандитів", які підняли своєю божевільно енергетикою гостей свята до танцю. До речі традиційно день народження rock`n`roll(у) збирає різну за віком публіку, що робить його незважаючи на децибели затишно сімейним.

Додали сайко-перцю "Оутер Спейс". Стиль, що поєдную у собі манірність рокабіллі і агресію панків просто виносив мозги у тих, у кого вони ще на той час залишились.

Ну, а на завершення концерту шановна публіка полірнулася дорогими для всіх рокерів стандартами "Doors", "ZZtop", "Beatles", "AC\\DC" у виконанні групи "ТексМекс".

Rock`n`roll став на рік старшим, але не став від того більш солідним та поважним. Він вічно молодий хуліган та гульвіса, що спокушає незайманість полум\'яних сердець.

Фото Ольги Зубішеної з концерту на:
http://picasaweb.google.com/Zarybun4uk/RockNRoll#


Переглядів: 3472
Поширень: 0