Вже традиційний конкурс цього року мав справжній кіношний формат - із режисером, знімальною групою та кінопробами. У ролі акторів виступали чотири пари обдарованих і талановитих хлопчиків та дівчаток з чотирьох дитячих садочків, які потрапили до фіналу загальноміського конкурсу «Зоряний дует-2010». Маленькі зірочки змагались у різноманітних конкурсах: пародіювали знаменитостей, демонстрували свої співочі здібності, танцювали й навіть ставали моделями на фешн-показі. Кожна пара стала переможцем у одній з номінацій конкурсу. А володарями титулу «Зоряний дует-2010» журі визнало вихованців ДНЗ№ 23 Астахову Анастасію та Педорченко Віктора.

На початку конкурсу глядачі отримали символічні серця, на яких упродовж дійства писали прізвища пари, яка найбільше їм була до душі. Як виявилось, і членам журі, і глядачам найбільше сподобалась одна й та ж пара - вихованці 23 садочку. Усі учасники конкурсу отримали цінні призи від організаторів та спонсорів свята.

За словами начальника управління освіти Вінницької міської ради Володимира Буняка, конкурс дає можливість презентувати широкому загалу ті здібності, які здобувають малюки у дитсадочках. «Можливо, конкурс «Зоряний дует» стане для малечі саме тією зоряною миттю, яка допоможе їм у майбутньому втілити у життя свої зоряні мрії», - говорить Володимир Буняк.


Переглядів: 3467
Поширень: 0