«Тримай біля серця» один з перших фільмів, що в художній формі звернувся до теми українсько-російської війни.

Фільм розповідає про події 2014 року в Україні, коли почалась АТО на Сході держави.

Колишній військовий Сергій Вітрук не може знайти душевного спокою. Робота не приносить задоволення, з дружиною немає порозуміння, одна радість- дочка Зорянка. А тут іще події на Сході- АТО. Загибель колеги стає останньою краплею. Сергій вирішує добровільно повернутися в армію. Його підрозділ потрапляє в оточення. І саме там відбувається несподівана зустріч… Що зараз- війна чи мир? Як жити, коли десь поруч гинуть люди, захищаючи твій спокій?!...

Ідея фільму: показати український погляд на події в Україні у 2014 році, полярність суспільства під час війни та як це впливає на конкретну сім'ю. «Тримай біля серця» це фільм про те, що за наш спокій тут в тилу там на Сході України гинуть люди. Війна продовжується. І кожен робить свій вибір.Та ми не повинні бути байдужими. Бо саме байдужість породжує проблеми в сім’ї і призводить до трагедії в цілій країні.А любов до найріднішого завжди треба тримати біля серця! Цей фільм розрахований на широке коло глядачів.

Тримай біля серця

Фільм знімався у місті Вінниці та на військовому полігоні підрозділу «Ягуар» у місті Калинівка Вінницької області. Зйомки – 32 дня, проходили в серпні 2016 року. Консультантами у фільмі були воїни АТО, кіборги Андрій Гишпаль і Роман Смішний. Також колишні бійці АТО брали участь у бойових сценах.

В головних ролях: Ігор Волков (Київський театр на Подолі), Лілія Нагорна(Київський театр на Печерську), Олег Примогенов (Київський театр «Колесо»), Сергій Романюк, Марійка Львова, Максим Какарькін(Вінницький театр М.Садовського), Тарас Постніков, а також Олександр Нємченко («В бій ідуть лише «старі»)

Режисер фільму Валерій Шалига («Дякую тобі за все-2», «Повернення Мухтара», «1941», «1942», «1943»).

Тримай біля серця- повнометражний художній фільм, створений вінницькою студією «SwitVideo Production».

Фільм буде демонструватися з 22 березня по 5 квітня

Замовити квитки можна у кінотеатрі РОДИНА т.57-04-53



Переглядів: 1768
Поширень: 0