Валентин Біленький із команди Сергія Бабкіна – один із найяскравіших учасників восьмого сезону «Голосу країни». На «сліпих прослуховуваннях» двадцятирічному вінничанину вдалося розвернути до себе всі чотири тренерські крісла, а також яскраво виступити на «вокальних боях» та «нокаутах», пройшовши до прямих ефірів.

«Я зачарована. Таку чоловічу м’якість дуже рідко можна зустріти. Ви - нова історія «Голосу країни»», - зауважила Тіна Кароль, почувши голос хлопця на «сліпих прослуховуваннях». Зіркові тренери та глядачі зазначають, що у Валентинові багато ніжності, тепла, до того ж він має цікавий тембр голосу.

Для того, щоб зараз збирати такі «солодкі плоди» у вигляді компліментів від слухачів та зірок шоу-бізнесу, Валентин наполегливо над собою працював. Цього року на кастинг «Голосу країни» він прийшов вп’яте. Наразі хлопець працює електромонтером й левову частку зарплатні віддає на заняття вокалом. При цьому хлопець піклується і про свій зовнішній вигляд.

Співаючий електрик з Вінниці Валентин Біленький схуд на 28 кг заради участі у проекті «Голос країни-8»

«Я довго збирався із силами, щоб схуднути. І врешті-решт за два роки я втратив 28 кг. І «Голос країни» став для мене мотиватором на цьому шляху. Я бігав по 8 км. Думаю, це непогано. До того ж контролював свій раціон. Далі продовжуватиму займатися спортом і працювати над собою», – розповів вокаліст.

Співаючий електрик з Вінниці Валентин Біленький схуд на 28 кг заради участі у проекті «Голос країни-8»

Цікаво, що Валентин ще не зустрів своє кохання, але мріє про велику родину та чотирьох діточок.

Нагадаємо, що під час «нокаутів» Валентин Біленький виконав пісню Kodaline «All I want» і своїм виступом зворушив до сліз Потапа та свого наставника Сергія Бабкіна.

«Для мене ця пісня емоційно складна. Навіть не знаючи англійської, її можна зрозуміти по музиці, темпу, відчуттях. Вона про важкі переживання однієї людини», – поділився Валентин.

Також  Валентин зізнався, що бачить себе передусім виконавцем ліричних пісень.

«У майбутньому уявляю себе ліричним виконавцем. Хочу знайти авторів українських пісень, – зізнався Біленький в інтерв’ю для 1plus1.ua.

Який репертуар підготує хлопець для прямих ефірів «Голосу країни», глядачі побачать 15 квітня.

Співаючий електрик з Вінниці Валентин Біленький схуд на 28 кг заради участі у проекті «Голос країни-8»

Зазначимо, що вже розпочався продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону «Голосу країни». У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

Дивіться другий етап «нокаутів» проекту «Голос країни-8», в рамках якого молода матуся Джамала і Тіна Кароль визначаться із  учасниками першого прямого ефіру, цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Зазначимо, що проект можна переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.



Переглядів: 3600
Поширень: 0