3 квітня Вінницьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з департаментом освіти міської ради, за підтримки благодійників, було проведено міський фестиваль творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе - 2018» в приміщенні галереї «Інтер-шик».

У фестивалі взяли участь діти та молодь з інвалідністю. Кожен з учасників презентував по три роботи. «Всі роботи, які були продемонстровані на виставці, вражають високою майстерністю виконання та різноманітністю. У кожного з цих творців мистецтва нам є чого навчитися. Діти та молодь з особливим потребами – активні, креативні, небайдужі та дуже талановиті. Було помітно, що учасники дещо хвилювалися, відчувався дух змагання – діти і молодь постійно спілкувалися один з одним, показували роботи та розповідали про звичайне життя», – каже директор Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Добровольська.

 У Вінниці відбувся фестиваль «Повір у себе - 2018»

Всі учасники виставки отримали грамоти, солодкі подарунки та мали змогу переглянути лялькову виставу «Котик та Півник», продемонстровану Вінницьким академічним обласним театром ляльок «Золотий ключик». У міському фестивалі взяли участь 56 учасників від 7 до 35 років. 15 найкращих номінантів отримали цінні подарунки, а шість переможців запрошені взяти участь в обласному фестивалі «Повір у себе», який буде проводитися з 12 по 20 квітня 2018 року.

 У Вінниці відбувся фестиваль «Повір у себе - 2018»

В міському фестивалі творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе - 2018» перше місце посів Володимир Ліновицький, друге – Наталія Камінська та Роман Рись. Третє місце розділили між собою Мацишена Тетяна, Моцак Ольга та Дичко Владислав.



Переглядів: 2464
Поширень: 0