Зараз триває наймасштабніший тур «Дизель Шоу» «Навколо України», що стартував у лютому у Вінниці.

Виявляється, поки провідний актор і художній керівник «Дизелів» Єгор Крутоголов дарує тисячам українців свіжі жарти, його семирічний син Лев прославляє прізвище Крутоголових на італійських автогонках!

Ставши Чемпіоном України з картингу у своєму віці в минулому сезоні, 7-річний Лев Крутоголов відправився на перші міжнародні змагання. Юний гонщик вперше взяв участь у Європейському чемпіонаті автоперегон у віковій категорії 8-12 років і прорвався усуперфінал!

 

Перед новим концертом «Дизель Шоу» у Вінниці Єгор Крутоголов розказав, як пишається своїм сином

Як розповів знаменитий тато Єгор Крутоголов, перегони в Італії далися синові нелегко, проте Лев показав себе, як справжній боєць.

-Під час кваліфікації йшов дощ, довелося кілька разів відкладати старти, міняти гуму, плюс Льова хвилювався і не зміг показати жодного кола без розворотів або заносів. У підсумку він виявився на останній позиції. Але завдяки «заїзду другого шансу», звідки перших 6 гонщиків потрапляють у суперфінал, Левпрорвався на 4-е місце, звідки його вибив (і з траси також) твердий суперник. Льова знову повернувся на трасу, але вже 7-м. Думаючи, що суперфінал він зможе побачити лише як глядач, пішов збирати речі, але судді оголосили про штраф цьому твердому суперникові і позбавлення його позиції. Таким чином, Левстав 6-м і потрапив у суперфінал останнім, 34-м. У суперфіналі Лев прорвався на 19 місце, відігравши 15 позицій!Це прекрасний, неоціненний гоночний досвід, який зробив його сильнішимі дав зрозуміти, що скоро він буде боротися за найвищі щаблі п'єдесталу. Пишаюся! - не приховує своїх почуттів Єгор Крутоголов, який цього разу не зміг бути поруч із Левом в Італії.

Юного спортсмена супроводжувала на перегонах мама Катерина. Участь у Європейському чемпіонаті – це, у першу чергу, досвід, черговий крок до серйозного дорослого спорту. Попереду в Лева ще 6 етапів Європейського чемпіонату, які будуть проходити в Італії, Австрії, Чехії, Угорщині і Румунії. А також підготовка до національного чемпіонату «Київська весна».

Перед новим концертом «Дизель Шоу» у Вінниці Єгор Крутоголов розказав, як пишається своїм сином

А от самого Єгора Крутоголова вінничани побачать вже незабаром! У травні улюблені актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» знову приїдуть до Вінниці, щоб поставити фінальну крапку туру «Навколо України» і презентувати вінничанам свою нову концертну програму.

Спеціальний святковий концерт «НАМ ТРИ РОКИ!» пройде 29 травня о 19.00 у Будинку офіцерів!

- Буде ще смішніше та веселіше! Глядачів чекає особливий концерт з новими різноманітними гумористичними та шоу номерами, - обіцяють гумористи. - У святковому меню «ДИЗЕЛЬ ШОУ» будуть номери на злобу дня, жарти та сценки на актуальні теми, про сімейні стосунки та різні життєві ситуації, знайомі абсолютно кожному! Вишенькою на торті стануть фірмові пісні- з глибоким змістом, тонкою іронією і по-справжньому народним гумором!

Перед новим концертом «Дизель Шоу» у Вінниці Єгор Крутоголов розказав, як пишається своїм сином

Приходьте 29 травня на вінницький концерт «ДИЗЕЛЬ ШОУ» всією родиною!

Гучно і весело разом відсвяткуємо День народження Кращого Гумористичного Шоу України!

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, Вінницької обласної філармонії, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

 Перед новим концертом «Дизель Шоу» у Вінниці Єгор Крутоголов розказав, як пишається своїм сином



Переглядів: 2403
Поширень: 0