Free-Spoken Band – це тріо молодих професійних і успішних єкатеринбурзький музикантів, які вперше зустрілись у 2005 році і до сьогоднішнього часу ведуть активне творче життя, створюючи власні авторські музичні композиції. Учасники гурту: гітаріст Антон Ільєнков, бас-гітарист Олександр Булатов та Ігнат Кравцов на ударних.

Free-Spoken Band

Free-Spoken Band представляє інтелектуальний джаз у стилістиці fusion та джаз-рок. Бажання грати нетрадиційну «форматну» музику, винаходити і втілювати в життя незвичайні гармонійні ходи, мелодії, пасажі, ритми, емоційну подачу задуманого, дозволило колективу по праву стати лауреатами великих міжнародних фестивалів джазової музики «Усадьба. Джаз-2009» (Москва), «МузЕнерго№6» (м.Дубна), «МузЕнерго№7» (м.Кімри), «Джаз Коктебель-2009» (Koktebel Jazz Festival, Ukraine), «Харків ЗаДжаз-2010» (Kharkiv Zajazz Fest).

У 2008 році група випустила в світ CD з синглами з дебютного альбому «Black & White». А в 2009 році презентувала нову концертну програму «Travelling». Березень 2010 відзначився великим сольним концертом на провідному музичному майданчику Єкатеринбурга - сцені Уральського державного Театру Естради, оскільки група є офіційним колективом театру. Концерт було приурочено до виходу в світ нового повноцінного компакт-диска з однойменною назвою «Free-Spoken Band».

Віртуозне уральське джаз-рокове тріо, яке розпочало активні гастролі порівняно недавно, але уже встигло добре зарекомендувати себе на сценах провідних фестивалів Росії та ближнього зарубіжжя, знову радує своїх шанувальників. По-перше, випуском у світ нового повноцінного компакт-диска з однойменною назвою, а по-друге, черговим концертним туром по містах Росії, України та далекого зарубіжжя.

Отже, 2 травня хлопці завітають до Вінниці. Для всіх цінителів та нових шанувальників своєї творчості колектив представить компіляцію з улюблених творів, а також презентує нові оригінальні інструментальні аранжування, які стали основою нового компакт-диску. Початок концерту о 19.00. Квитки коштуватимуть 50-60 гривень.
 


Переглядів: 2689
Поширень: 0