У арт-галереї „Інтершик” з 6 по 19 травня можна буде насолодитися живописними творами Любомира Мартинюка.

Любомир Мартинюк малює виключно квіти, але як вправно він це робить: тихі пастельні та крикливо-пістряві відтінки вміло поєднуються у роботах художника. Пан Любомир закоханий у квіти, ці дивні рослини надихають його, є його музою, дарують наснагу на життя та спокій. «Я завжди мріяв віднайти Боже поєднання простоти форм, несподіваних кольорових поєднань, гри світла, тіні й тепла, що випромінюють квіти, які б найточніше відобразили моє світосприйняття, а відтак знайшли б відлуння у душі кожного, хто споглядає мої картини», - вважає автор.

Роботи художника вирізняються неймовірно соковитими, сяючими кольорами. Кожна його картина – нова квітка: грайлива чи сумна, одна чи цілий оберемок, але вони завжди різні та неповторні. Митець примушує «говорити» свої твори візуальними засобами та не лінується працювати над технікою.

Народився Любомир Мартинюк 5 серпня 1980 року в селі Солотвин, Богородчанського району Івано-Франківської області. Навчався у Косівському коледжі декоративно-прикладного мистецтва ім. В.І.Касіяна на відділі художнього розпису 1995-1998рр. Закінчив Львівську національну академію мистецтв, відділ сакрального та монументального живопису у 2004 році. З 1998 року презентувався на численних персональних та збірних виставках Івано-Франківська, Львова, Києва, Черкас.

Жанри його творів: пейзажі, натюрморти, флористика, сюжетний та архітектурний живопис, сценографія.
 


Переглядів: 3226
Поширень: 0